Холтоп има воспоставено деловни односи со големите земји во Азија, Европа и Северна Америка и се здоби со светска репутација за обезбедување на доверливи производи, информирана експертиза за апликации и одговорна поддршка и услуги.
Холтоп секогаш ќе се посвети на мисијата за испорака на високоефикасни производи и решенија за заштеда на енергија за да се намали загадувањето на животната средина, да се обезбеди здравјето на луѓето и да се заштити нашата земја.
Холтоп е водечки производител во Кина специјализиран за производство на опрема за обновување на топлина од воздух-воздух. Основана во 2002 година, таа е посветена на истражување и развој на технологија во областа на вентилација за обновување на топлина и опрема за ракување со воздух за заштеда на енергија повеќе од 19 години.

2020121814410438954

Производи

Низ годините на иновации и развој, Holtop може да обезбеди цела палета на производи, до 20 серии и 200 спецификации. Асортиманот на производи главно опфаќа: Вентилатори за обновување на топлина, Вентилатори за обновување енергија, системи за филтрирање на свеж воздух, ротирачки разменувачи на топлина (тркала за топлина и енталпија тркала), разменувачи на топлина на плочи, единици за ракување со воздух итн.

Квалитет

Холтоп гарантира производи со висок квалитет со професионален тим за истражување и развој, првокласни производствени капацитети и напреден систем за управување. Холтоп поседува машини за нумеричка контрола, национални одобрени лаборатории за енталпија и успешно ги помина сертификатите ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CE и EUROVENT. Освен тоа, производствената база Холтоп е одобрена на самото место од TUV SUD.

Броеви

Холтоп има 400 вработени и се простира на површина од повеќе од 70.000 квадратни метри. Годишната производствена способност на опремата за обновување на топлина достигнува 200.000 комплети. Holtop снабдува OEM производи за Midea, LG, Hitachi, McQuay, York, Trane и Carrier. Како чест, Холтоп беше квалификуван снабдувач за Олимпијадата во Пекинг 2008 и Светската изложба во Шангај 2010 година.