Веихаи филијала на болницата во Пекинг

Позадина на клиентите: Општинската влада во Веихаи соработува со болницата во Пекинг за да изгради филијала Веихаи, додавајќи му врвна медицинска опција со целосни одделенија, напредна опрема и извонредна технологија на Веихаи и станува висококвалитетна медицинска поддршка на вратата на граѓаните во областа Линганг .