Dega Weihai e spitalit të Pekinit

Sfondi i klientit: Qeveria komunale Weihai bashkëpunon me spitalin e Pekinit për të ndërtuar Degën Weihai, duke shtuar një opsion mjekësor të nivelit të lartë me departamente të plota, pajisje të avancuara dhe teknologji të hollë në Weihai, dhe duke u bërë një mbështetje mjekësore me cilësi të lartë në derën e qytetarëve në rrethin Lingang. .