ХОЛТОП ДЪРЖА ПРЕКРАСНА ПОКАНА НА ГОЛФ КУПАТА ВЪВ ФИЛИПИНИ

На 16 октомври Holtop Specifier's Invitation Golf Cup отбеляза началото на семинара „Вентилационни системи и свеж въздух на сградите“ в Манила, Филипините.

Building Fresh Air Seminar06

Building Fresh Air02

Общо 55 елита бяха поканени на това специално събитие, включително дизайнери от филипинските дизайнерски академии, консултанти и специалисти по ОВК

Building Fresh Air01

Building Fresh Air (5)Building Fresh Air (3)

Building Fresh Air05

Като стратегически партньор на Holtop, Barcol-Air беше домакин на това събитие за Golf Cup заедно с Holtop. С повече от 30-годишна история, Barcol-Air има широко влияние върху областта на вентилацията и климатизацията.

През последните години Филипините се развиват бързо, а стандартът и качеството на живот се подобряват заедно с това, което постоянно увеличава търсенето на продукти за вентилация с възстановяване на енергия. Следователно, Holtop и Barcol-Air ще работят в тясно сътрудничество, за да предложат най-добрите продукти и решения на филипинския пазар.

Building Fresh Air (6)

Г-н Рой Йънг, представител на Holtop, сподели историята на развитието на Holtop, представи най-новите изследвания и продукти и обясни важността на чистия въздух чрез класическите случаи. Освен това той говори за положителния пазарен потенциал във Филипините.

Building Fresh Air (2)

Продуктите на Holtop са широко използвани и приети във Филипините чрез много търговски и жилищни проекти. По този начин Holtop и Barcol-Air ще си сътрудничат по-тясно в бъдеще, за да предлагат по-добри услуги.

Building Fresh Air03

Семинарът беше пълен успешно. Влиянието и иновациите на Holtop спечелиха високо признание от експертите. Holtop ще продължи да предлага най-добрите продукти, решения и услуги на Филипините, „HOLTOP чист въздух за света“.

Building Fresh Air (4)

Building Fresh Air Seminar01