ʻŌlelo Aʻo No ka Malama ʻana no ka Papa Holtop Standing TYPE FRESH FRESH HEAT RECOVERY VENTILATION SYSTEM

Inā ʻike ʻoe i kahi memo hewa e hōʻike ana i ka "999" a me "000" i ka wā e hauʻoli ana ʻoe i ka ea ʻoluʻolu me ka papahele ʻo Holtop e kū ana i ke ʻano o ka ʻōnaehana hoʻihoʻi ʻana i ka wela wela, e ʻoluʻolu mai hopohopo! 'O ia ho'i, pono e ho'oma'ema'e 'ia ka 'ike ki'eki'e.

high-sensitivity sensor needs to be cleaned.webpHoʻolako ʻia ka ʻōnaehana ea hou o HOLTOP me nā mea ʻike maikaʻi loa o ka ea, hiki ke ʻike i nā mea liʻiliʻi liʻiliʻi me ka wikiwiki a me ka pololei e nānā i ka maikaʻi o ka ea o loko i ka manawa maoli, a hoʻoponopono i ka hāʻawi ʻana i ka ea a me ka lākiō hoʻopau ma o ka polokalamu e hōʻoia i ka maʻemaʻe a me ka ʻoluʻolu o ka ea i loko.

high-sensitivity sensor fan.webpMa muli o ka hana lōʻihi o ka ʻōnaehana ea hou, ʻo ka hōʻiliʻili ʻana o nā ʻāpana liʻiliʻi ma ke kūlana ʻike sensor ke kumu i ka ʻikepili nānā pono ʻole. I kēia hihia, hōʻike ke kikowaena hana "999" a me "000", e hōʻike ana e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka ʻike.

Nā ʻanuʻu hoʻomaʻemaʻe

Hoʻomaopopo: ʻoki i ka mana ma mua o ka hoʻomaʻemaʻe.

■ Kakau

E wehe i ka puka keena, e huli i ke kūlana o ka pahu hoʻomalu uila ma ke kihi ʻākau o luna, a huki mai i ka pahu mana uila ma kahi o 20cm

pull out the electric control box.webp

■ Hana Hoomaemae 1 E hoohana i ka Puhi Lehu

E hoʻohana i ka mea puhi lepo e kuhikuhi i ka ea inlet o ka sensor, e kaomi koke i ka blower ma kahi o 5 mau manawa e puhi i ka lepo o loko, e hoʻihoʻi i nā mea hana a hoʻohuli i ka mana no ka hoʻohana maʻamau.

dust blower to clean sensor.webp

■ Hana Hoomaemae 2 E hoohana i ka mea holoi lauoho hale

E hoʻohana i ka blower e kuhikuhi i ka ea inlet o ka sensor, e hoʻohuli i ke ʻano ea anuanu no ka hoʻomaʻemaʻe, hoʻihoʻi i nā mea hana a hoʻohuli i ka mana no ka hoʻohana maʻamau.

Hair Dryer to clean sensor.webpHiki i nā ala ʻelua ma luna ke hoʻonā i ka pilikia sensor. Manaʻo ʻia e hoʻomaʻemaʻe mau e mālama i ka naʻau o ka sensor. E hoʻohana a mālama pono i ka ʻōnaehana ea hou, e hoʻololi mau i ka kānana, a e hauʻoli mau i ka home maʻemaʻe a me ka ʻoluʻolu i lawe ʻia e nā huahana ea hou o Holtop.

floor erv fresh air.webp