“GB/T21087-2020″ FA'ATAUINA A LE ATUNUU, MA TOE AUAI HOLTOP I LE FA'ATA'ITA'IGA.

National Standard /GB/T 21087/

Na toe auai foi Holtop i le tuufaatasia o le National Standard for Malosiaga Toe fa'aleleia Ventilators mo fafo Ea Taulimaina GB/T21087-2020. O le pulega agavaa o lenei tulaga o le Matagaluega o Fale ma Atinae i Nuu ma taulaga. O le a faʻatinoina i le aso 1 o Aokuso, 2021. E fetaui lelei mo le faʻamafanafanaina, faʻafefe, ea malulu, ea fou ma le faʻaogaina o le ea faʻaaogaina e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le malosi o le ea ma le faʻamafanafanaina o le ea fou, faʻamafanafana, susu ma le faʻauluina i le faiga faʻamamaina.

GBT21087-2020 National Standard.webp

National Standard /GB/T 21087/

I le fanua o le toe faʻaleleia o le vevela o le ea, ua leva ona taʻitaʻia Holtop i le alamanuia, ma le tele o tagata tomai faapitoa Holtop ua auai i le tuufaatasia o lenei tulaga. O le tulaga fou ua toe faʻaleleia i lenei taimi e faʻamalosia i le atinaʻeina o le malosi atoa o le toe faʻaleleia o le ea ma le faʻaleleia atili o le tulaga faʻapitoa, e aumaia ai le tele o aia tatau a tagata faʻatau.

 GBT21087-2020 National Standard  holtop.webp

O le uluai “GB/T21087″ faʻavae faʻa-atunuu na tuufaatasia i le 2007, ma sa auai Holtop i le faagasologa atoa o sauniuniga. O le una'ia o le malosi fou a le atunu'u, o masini e toe fa'aleleia ai le malosi o le ea ua maua vave ai le atina'e. O le tulaga fou na toe faʻaleleia i le 2017, faʻamalamalamaina le manatu o faʻamatalaga faʻasaoina o le malosi, faʻaopoopoina le manatu o le toe faʻaleleia o le malosi ma faʻamaoniga o le malosi ma isi tulafono faʻatatau.

 GBT2007.webp

Ole tulaga fou e fa'atuputeleina ai mana'oga mo le fa'atinoina ole ea fou ole ea sapalai; o mana'oga mo le la'ititi la'ititi o le fa'amama i luga o le sapalai ma le fa'afefe o le ea o le vevela toe fa'aleleia o le ea fou; o mana'oga mo le fa'aogaina o le malosi ma le fua fa'atatau o le toe fa'aleleia; le faʻatinoga o le toe faʻaleleia o le vevela ma tulaga faigaluega ma manaʻoga o nisi suʻega. Holtop ei ai se falesuesue tulaga masani a le atunuu, lea e maua ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻavae i luga o le poto masani i nei galuega faʻaopoopo.

ahu.webp

Holtop malosi toe fa'aleleia ea oloa fa'apipi'i fa'atekonolosi autu o le toe fa'aleleia o le vevela. Faatasi ai ma le sini o le maualuga atu nai lo le tulaga alamanuia, e atiina ae ai meafaigaluega fou ea e integrative lima uiga autu e tuuina atu tagata faatau i le ea fou, faamamaina, pulea atamai, mafanafana ma le faigofie ma integrative mama fofo togafitiga.

E lima uiga

1. Comfortable ventilation

O le ea e lua e faatelevaveina ai le ta'amilosaga o le ea i totonu ma fa'aitiitia lelei le fa'aogaina o le carbon dioxide. Ole micro-positive pressure function e taofia ai le ea eleelea i fafo mai le ulufale atu i totonu o le potu e ala i le va. O le faʻatuatuaina o le malulu ma le faʻaleagaina o le faʻavae o loʻo faʻaaogaina e fetuunai ai le vevela i totonu ma le susu e iloa moni ai le soifua maloloina ma le mafanafana o le ea mo le tino o le tagata.

 air handling unit.webp

2.Energy toe faʻaleleia

O le malosi o le ea faʻafefe e toe faʻaleleia lelei ma fesuiaʻi i le ea fou, lea e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi o le ea malulu ma faʻaleleia atili ai le mafanafana o tagata i totonu. O le fa-tupulaga vevela mea fa'afesuia'i tuto'atasi fa'atupuina e Holtop o lo'o i ai le fa'aogaina o le vevela e o'o atu i le 90%.

 heat exchanger.webp

3. Filifiliga faaletino

E fetaui lelei ituaiga faamama eseese e aveese lelei ai le tele o mea filogia. O le faʻamamaina lelei o le maualuga e pei o le 99%. O le auala mama filtration faaletino e faʻaaogaina e aloese ai mai le lamatiaga o le maualuga-voltage eletise eletise. I lalo o le autu o le ausiaina o le faʻamamaina lelei, o le faiga e faʻaitiitia ai le tetee e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le mana.

filters.webp

4.Ciet mamanu

E faʻaaogaina le EPP / EPS fausaga o loʻo faʻaalia i le mamafa mama, faʻasaoina o le vevela, faʻaogaina o le leo, faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma le faʻamalosi. O lo'o fa'atusalia ma se ili fa'apitoa na faia e Holtop. A'o fa'amautinoa le lava le leo o le ea ma le mamafa o le mamafa, e fa'aitiitia atili le pisapisao, e maua ai e tagata fa'aoga se lagona le lagona o le ea fou.

motor.webp

5. Pulea Atamai

E tu'uina atu i tagata fa'aoga ni galuega fa'atonutonu eseese. E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o auala faʻatonutonu e pei o le faʻaogaina mamao ma le faʻaogaina o le faʻaaliga faʻapitoa. Ose fa'atonuga fa'aeletise ma fa'atuatuaina ua fa'atūina e fa'atatau i le saogalemu o aiga. O oloa a le aiga ua fa'apipi'iina i loka a tamaiti ma fa'aoga otometi e tape ai le eletise.

control.webp

E mafai e fa'aolaola fa'aleleia malosi a Holtop ona fa'atautaia le voluma o le ea o le 150-20000m³/h. O le maualuga o le faʻatinoga ma le malosi o le faʻaogaina o le ea o loʻo faʻaaogaina lautele i faiga o togafitiga o le ea o fale, fale faitele, faletalimalo, aʻoga, nofoaga tetele, pisinisi faʻapisinisi, ma isi.

 application.webp

O Holtop o loʻo i ai le malosi faʻapitoa faʻapitoa ma sa auai i le sauniuniga o le tele o tulaga faʻale-atunuu: GB / T 21087; GB/T 19232; GB/T 31437; GB/T 14294; GB/T 34012 tulaga faaleatunuu…

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻaauau pea e Holtop le faʻafouina o tekonolosi, fesoasoani i le atinaʻeina o pisinisi, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga maualuga.