Faiga Fa'a'ele'ele a Holtop Fesoasoani Muamua i le Va'alele a le C919

Na faia i Saina na fausia ai se isi mata'ina, o le Jetliner C919 fou a Saina, na malaga muamua i le 14:00pm i le aso 5 o Me i le Shanghai Pudong International Airport.

 

Faatasi ai ma le C919, o Saina o loʻo faʻamoemoe e avea ma se tasi o le lalolagi sili ona gaosia vaalele faʻapisinisi tetele. O le vaalele e 158 nofoa e tutusa lelei ma le Airbus A320 ma le Boeing 737-800, o vaalele sili ona lauiloa i luga o le paneta.

A o matou taulaʻi atu i le suʻega suʻega C919, matou te sili atu le popole i le R & D atoa ma le gaosiga o le C919. I le taimi muamua na faia ai le talosaga C919, o le tele o tagata atamamai i totonu ma fafo e le ioe i se tulaga maualuga ma faigata galuega faatino, ae i le 2008, Saina Aviation Group o loʻo tausisia le amataga o lenei poloketi. 

Ina ia mafai ona faʻamaeʻaina le poloketi C919, ua talosagaina e le Commercial Aircraft Corporation a China Ltd le maualuga maualuga o le vevela, susu, mama, faʻasaoina o le malosi ma isi manaʻoga o le ea malulu mo le C919 poloketi suʻesuʻega fou ma atinaʻe, gaosiga, faʻapotopotoga laau toto. Ua sasaina e HOLTOP isi tagata tauva, tuʻuina atu le 31 (seti) o le tuʻufaʻatasia o le faʻaleleia o le vevela ma le faʻamamaina o le ea fou, e fausia ai se fale maualuga mo le fanau mai o le C919.

 

O le vaalele muamua a le C919 na manuia, lea na faʻatusalia ai le malosi faʻapisinisi o se malo malosi ua tulaʻi mai - ma lana miti e pulea se vaitau fou tekonolosi. Matou te moomoo ia fiafia tagata uma i oloa gaosi i totonu o Saina ma oloa gaosi i totonu o Saina e tautuaina fale i le lalolagi atoa.