Na foa'i atu e Holtop le malosi e toe fa'aleleia ai le ea i le Ruikangyuan Elderly Care Center

I le aso 17 o Novema, 2020, na o mai ai sui o le Holtop Group i le Ruikangyuan Elderly Care Center ma foaʻi atu le 102sets o mea e toe faʻaleleia ai le malosi o le ea fou i le Ruikangyuan Elderly Care Center, ma le aofaʻi o le 1.0656 miliona yuan.

social responsibility (1)

O le fa'aaloalo ma le tausiga o tagata matutua o se aga masani lea a le atunu'u o Saina, ma o lo'o i ai uiga loloto i le fa'avaeina o se sosaiete fa'aagafesootai i le taimi nei. O le fa'aaloalo ma le tausiga o tagata matutua o le matafaioi ma le matafaioi a le sosaiete atoa.

O taʻitaʻi o loʻo auai i le sauniga foaʻi e aofia ai Jin Long, faʻatonu o le Yanqing District Economic and Information Bureau; Zhang Xiaoyun, sui faatonu o le Civil Affairs Bureau; Wei Huimin, sui faatonu o le Komiti o Tagata Matutua; failautusi vaega a le Vaega o Alamanuia ma Pisinisi; Zhang Shaofen, sui taitaifono pule; Liu Zhiying, sui faatonu o le Zhongguancun Yanqing Park Enterprise Service Center; Zhang Chunlai, Peresetene o le Faalapotopotoga o le Faalauiloaina o Atinae; Sun Shouli, Pule Pule Sili o le Holtop Group; Mu Ruishan, Dean o Ruikangyuan Elderly Care Center, ma uo mai le aufaasālalau talafou.

social responsibility (1)

I le sauniga foaʻi, na faʻafetaia ai e le Failautusi o Huang Jinlong le Holtop Group, o se pisinisi faʻapisinisi autu i le Itumalo o Yanqing, mo ana gaioiga alofa e faʻataunuʻu ai ona tiute faʻaagafesootai. Fai mai le Taitaifono o Zhang Chunlai, o le a ia faaauau pea ona tautua lelei kamupani a le au paia ma taʻitaʻia kamupani a le au paia e saofagā i le manuia lautele o le laumua i galuega faatino.

Sun Shouli, Pule Pule Sili o le Holtop Group, Zhang Chunlai, Taitaifono o Atinaʻe Atinaʻe Faʻalauiloa Association, Zhang Xiaoyun, Sui Faʻatonu o le Civil Affairs Bureau, ma Liu Zhiying, Sui Faatonu o Zhongguancun Yanqing Park Enterprise Service Center, fai mai ia latou lauga e faapea i totonu. i le lumanaʻi, o le a faaauau ona latou tuutoina atu i latou lava i galuega o le tausia o tagata matutua i o latou tausaga mulimuli ina ia faaleleia atili ai le olaga.

Na faaalia e Dean Muruishan o le Ruikangyuan Elderly Care Center lona agaga faafetai i kamupani ma tagata e gafa ma agafesootai, ma o le a galulue malosi ma kamupani e gafa ma agafesootai e faatino galuega alofa. Ina ua maeʻa le sauniga foaʻi, na faʻatasi Dean Muruishan ma taʻitaʻi ma uo mai le aufaasālalau talafou e asiasi i le faʻaogaina o le faʻaogaina, faʻaogaina ma le aʻafiaga o le faʻamamaina o le ea fou.
social responsibility (4)

I le sauniga foaʻi, na faʻaalia ai e le au matutua mai le Ruikangyuan Nursing Center lo latou agaga faʻafetai mo meafaigaluega faʻaleleia o le ea fou a Holtop, lea e fesoasoani ia i latou e ola ai i se taumalulu mafanafana sili atu.

social responsibility (3)

O tagata matutua e tuuto atu o latou talavou i le fausiaina o le tina. Ua ia i tatou le matafaioi ma le matafaioi e tuu atu ia i latou e olioli i lo latou matutua ma ola umi. O le Holtop Group e tausisi i tu ma aga masani o le faʻaaloalo ma le alofa i tagata matutua ma faia le mea sili e toe totogi ai le sosaiete.

social responsibility (2)