HOLTOP o le Numera 1 Designer's Preferred Brand i le Fresh Air and Heat Recovery Unit Categories Oloa i Saina Maketi

No. 1 Designer's Preferred Brand

I le tusi fou HVAC Product Selection Yearbook 2020-2021, o le igoa e sili ona fiafia i ai le mamanu mo oloa fou o le ea ma le vevela, HOLTOP, tulaga Nu.1.

Designer's preference for brand selection of fresh air ventilation units

I le vaega o oloa fou ea ea, ituaiga e pei o HOLTOP, Panasonic, Nedfon ma BLLC o loʻo i totonu o faʻailoga e fiafia i ai tagata mamanu. O le HOLTOP o loʻo i ai se avanoa manino ma le 68.7% o faʻailoga e sili ona fiafia i ai tagata mamanu.

E manaia tele foi le matauina, e tusa ai ma le auiliiliga o siata, o faʻailoga a le atunuʻu e pule i le maketi fou o le ea.

Designer's preference for brand selection of air handling units

I le vaega o oloa faʻaleleia vevela, ituaiga e pei o HOLTOP, EK, Simpson ma EBARA e fiafia i ai tagata mamanu, ma le HOLTOP o loʻo taʻitaʻia atoatoa, faʻatasi ai ma le 65.9% fua faʻatatau o faʻailoga, lea e mataʻina pe a faʻatusatusa i isi ituaiga.

saier

O le HVAC Product Selection Yearbook na faavaeina e Xaar Media ma fa'asalalau i tausaga ta'i lua mo fa'ailoga e fiafia i ai tagata mamanu. O su'esu'ega su'esu'e sa fa'atatau mo a'oga fa'ata'ita'i i le tele o itumalo ma 'a'ai i Saina, ma e 2,000 le aofa'i o fesili na aoina, lea o le Vasega A o a'oa'oga fa'apitoa na fa'atatau i le 94.9%, lea e 55.8% o tagata mamanu ma le suafa o polofesa sinia sinia ma inisinia sinia; o vaega o oloa su'esu'e e aofia ai iunite fa'a'avevela tutotonu, mea faigaluega fa'afesuia'i tuto'atasi, fa'amau ma oloa lagolago, mea fa'avevela, ma faiga fa'atonutonu i vaega e lima. O le vevela toe fa'aleleia o le ea fou e fa'aogaina le iunite o lo'o i le seti pito o oloa lagolago.

Geographical distribution of interviewed designers Figure of the interviewed designer's title

E ala i le auʻiliʻiliga o masaniga filifiliga, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, uiga faʻatinoga ma le lautele o le faʻaogaina o loʻo faʻamasinoina e avea ma mea autu i le filifiliga a le mamanu.

Figure of factors of concern for designer selection

I le fanua o fale faitele, o mea autu e aʻafia ai tagata mamanu i filifiliga o oloa o le fausiaina faigofie ma le saogalemu maualuga.

Key factors in the designer's choice of air conditioning system_副本

O mea taua e a'afia ai le mafaufau o tagata mamanu i filifiliga o oloa o le lelei o oloa, tau, tala manuia ma ituaiga.

Figure showing the factors influencing the selection of HVAC design products for public building projects

E ala i suʻesuʻega ma auʻiliʻiliga, ua valoia o le a sili atu ona lauiloa oloa faʻamamaina o le ea i le lumanaʻi.

predictions of designers' favouritism to air conditioning product

HOLTOP, i le avea ai o se tagata gaosi tomai faapitoa o oloa ea malulu fou e faasaoina ai le malosi i Saina, ua aloaia e tagata mamanu mo lona tulaga maualuga oloa lelei ma tekinolosi taitai, ma o se faailoga e fesoasoani i tagata mamanu e mamanuina ma le mautinoa, lelei ma le filemu o le mafaufau i latou. talosaga.

Tele fa'amatalaga oloa e fa'afetaui ai mana'oga faufale eseese

Clean air NO1

HOLTOP's fou ea taulimaina oloa i le tele o lapopoa ma fomu mo fale soifua maloloina, fale lautele, fale falemaʻi, fale gaosi oloa, ma isi, iloa le tele o manaʻoga o fale mo le faʻamamaina o le ea, pulea o le vevela ma le susu, pulea atamai ma le faʻaitiitia o le malosi ... Tele- oloa fa'apitoa e mafai ai e tagata mamanu ona tali lelei i mana'oga o fale eseese mo meafaigaluega e fa'aogaina ai le ea fou.

Lelei atoatoa pulega

factory

O le fa'atonuga lelei atoatoa a le HOLTOP o se fa'amaoniga taua mo le fa'atinoina o a tatou oloa. E ala i le poto masani i maketi, ua faʻaputuina e HOLTOP se igoa lelei, ma o le maketi o loʻo tumau pea le numera tasi i lea tausaga ma lea tausaga. E fa'amautinoaina a tatou tagata fa'atau i a tatou oloa ma e mafai e a tatou tagata mamanu ona fa'asaoina o latou mafaufau.

Iloiloga maualuga tagata faatau

 clean fresh air

O tala manuia a HOLTOP e le mafaitaulia i le atunu'u atoa. I le taimi o le faʻatinoga o le poloketi HOLTOP foia manaʻoga o le tagata faʻaoga i le taimi ma sa matua faʻaalia e lē e ona, ausia le 5-star service certification.

HOLTOP factory

O suʻesuʻega e atagia moni ai manaʻoga o tagata mamanu, ma maua ai foi le faʻavae mo le faʻaleleia o oloa ma le atinaʻeina o oloa fou mo le atinaʻe. I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia e Holtop le fesoʻotaʻiga ma tagata mamanu, faʻaauau le faʻaleleia o tomai faʻapitoa, atinaʻe oloa e latalata i tagata faʻaoga, ma aumaia le siosiomaga manava fou, mama, mafanafana ma maloloina i tagata faʻaoga.