HOLTOP – Tala Fa'afiafia e Fa'afeiloa'i le Aso Fa'ale-atunuu

I le aso o le National Day, ua lipotia mai e le Kamupani a HOLTOP Chongqing le tele o tala lelei ma ua sainia ni galuega fou fiafia se lua (sili atu i le tasi miliona).

hvac projects

ahu projects

Na sainia ma le manuia e Holtop Chongqing le poloketi a le Falemai o Tagata Xianfeng

Oloa: ea-cooled iunite pamu vevela, faamamāina faafomai ea malulu, ea fou ea faafuainumera ma pulea faiga

Na sainia ma le manuia e Holtop Chongqing le konekarate mo Chongqing Taoyuanju International Garden project

Oloa: Tu'ufa'atasi le vevela toe fa'aleleia o le ea vaega ole togafitiga

Ua Si'itia le Numera o Lipoti Fiafia ile 35%.

I le iva masina muamua o le 2021, o le numera o lipoti fiafia a le aiga HOLTOP ua oʻo i le 50, o se faʻaopoopoga o le 35% pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai, ma o le numera o lipoti fiafia i le iva masina muamua e tutusa ma le aofaʻi o le tausaga talu ai.

increase 35%

Ole Aofa'iga of Lipoti Fiafia Fa'ateleina I le 37% Tausaga-on-Tausaga

2021 O lo'o galulue malosi tagata uma. O galuega tetele o loʻo fuga mai i soo se mea. I totonu o le faufale a le malo, falemaʻi ma fale nofomau, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia vave o faʻatauga a le HOLTOP, faʻatasi ai ma le 37% i lea tausaga ma lea tausaga le faʻatupulaia o le tau o lipoti o konekarate ma le 133% o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga i lipoti a le falemaʻi.

contract value increased by 37%

I lalo o le aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19, e manaʻomia ona faʻaleleia le fausiaina o falemaʻi. I lalo o le manaoga o le fausiaina o le falemaʻi "pulea faʻamaʻi tuʻufaʻatasia", HOLTOP numera fou ea ea ma faʻamamāina oloa maua se numera tele o poloaiga, ma sa auai i le sili atu i le 20 galuega faatino e pei o le Falemai o Wuhan Yunjingshan, Tibet Autonomous Region Hospital, First Affiliated Hospital of Shandong First Medical University, Baofeng County People's Hospital, ma isi.

 hospital projects.webp

O oloa fa'a'e'alili na fa'atupula'ia i le 44% Tausaga-le-Tausaga.

O le malosi o le tuputupu aʻe o oloa faʻapipiʻi ea, aemaise lava le tele o faʻaoga o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le ea, na mafua ai ona faʻaauau le faʻatamaoaigaina o le laina oloa a le kamupani. Ua manumalo le HOLTOP i le faatuatuaina o tagata faatau mai le tele o galuega faatino, e pei o le Taizhou Yuhuan Sports Center, Chuzhou Olympic Sports Center, Jinan China Resources Wanxiangtiandi, Silk Road Xi'an Qianhai Park, Tonglu Bilingual School e feso'ota'i ma East China Normal University, ma le afi. fa'ainisinia faavae ole National Science and Technology Group.

growth of air conditioning unit products

Le Tau o Konekarate of Oloa Ea Fou in Fa'ato'a Si'itia Esetete I le 37% Tausaga i le Tausaga.

Ua faatuina e HOLTOP le galulue faatasi ma sainia se numera o galuega faatino esetete ma Sunac, China Resources, Poly, Zarsion, Galaxy , Tianshan, Yuchang, ma isi. Na maua e galuega faʻatau fanua se lipoti fiafia o le 37% tausaga-i-tausaga tuputupu aʻe i le tau konekarate.

real estate contact

Holtop Sainia e le Kamupani o le Puipuiga o le Siosiomaga ni Konekarate Fou to 130 Miliona Yuan.

O konekarate fou i totonu o le gaosiga o le lithium battery separator industry ma fa'apitoa alava fa'apitoa e o'o atu i le $130 miliona.

O le kamupani o le Puipuiga o le Siosiomaga o Holtop e tele foi tala lelei. I le 2021, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia e Holtop le lelei o le gaosiga o le lithium battery separator industry ma sainia ni konekarate fou i le pisinisi fiber faʻapitoa e ausia ai mea fou i totonu o le alamanuia. O konekarate fou na sainia i le iva masina muamua ua oʻo i le 130 miliona yuan.

 environment projects

HOLTOP, i le avea ai o se "Fa'apolofesa, Delicacy, Specialization and Novelty (PDSN)" atinaʻe, o le a faʻaauau pea ona faia ni oloa lelei ma auaunaga ma faʻateleina le taua mo a tatou tagata faʻatau.

HOLTOP – Tala fiafia e fa’afeiloa’i ai le Aso Fa’ale-atunuu.

Manuia lou aso fanau i le tina matua!

Happy National Day