Holtop New ErP 2018 Oloa tausisia

O loʻo faʻaauau pea e Holtop le atinaʻeina o oloa faʻatau e faʻafetaui le manaʻoga maketi. O lea ua matou faʻaleleia le lua ErP 2018 compliantproduct series: Fa'asologa o le HEPA fa'akomupiuta(DMTH) ma Eco-smart Plus fa'asologa (DCTP). O fa'ata'ita'iga oka o lo'o avanoa nei. Ua matou sauni mo se lumana'i sili atu ona lelei! Ae a oe?

O le a le ErP ma le Eco design?

ErP o lo'o fa'atusa mo "Oloa Fa'atatau ile Malosiaga". ErP o loʻo lagolagoina e le Eco design Directive (2009/125/EC), lea o loʻo faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le kasa oona ma le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi i le tausaga 2020. A o lagolagoina le faʻaogaina lelei o le malosi ma oloa e fesoʻotaʻi ma le malosi ma faʻaumatia oloa le lelei, le Eco design Directive e fa'amanino atili ai ma fa'afaigofie ona maua e tagata fa'atau.

O le faʻatinoga o le Eco design Directive ua vaevaeina i le tele o vaega o oloa, e taʻua o "lots", e taulaʻi faʻapitoa i vaega e tele le faʻaaogaina o le malosi. E aofia ai vaega fa'alelei i le Eco design Lot 6, e fa'atatau i le ea, fa'avevela ma le ea malulu, o se eria, lea e fa'atusalia ai le 15% o le aofa'i o le fa'aaogaina o le malosi i le EU.

O le Fa'atonuga mo le malosi o le malosi 2012/27/UE ua suia le Eco design Directive 2009/125/EC (ErP Directive) e atia'e ai se fa'avaa fou o mana'oga Eco design mo oloa fa'atatau i le malosi. O lenei faʻatonuga e aofia ai i le 2020 taʻiala, e tusa ai ma le faʻaaogaina o le malosi e tatau ona faʻaititia i le 20% ma le faʻafouina o malosiaga faʻafouina e tatau ona siitia i le 20% mo le 2020.

Aisea e tatau ai ona tatou filifilia ErP 2018 oloa faʻamaonia?

Mo tagata gaosi oloa, o le faʻatonuga e manaʻomia ai se suiga i le fuafuaga mo le faʻaogaina o oloa ma le faʻafefea ona faʻataʻitaʻiina i latou faʻataʻitaʻiga. O oloa e le mafai ona ausia le malosi o le malosi o le a le mauaina se faailoga CE, o lea e le faʻatagaina ai e le au gaosi oloa ona tuʻuina atu i totonu o le sapalai sapalai.

Mo konekarate, faʻamatalaga ma tagata faʻauʻu, ErP o le a fesoasoani ia i latou e fai filifiliga sili atu le malamalama pe a filifilia mea faʻafefe, e pei o iunite e faʻaogaina le ea.

E ala i le tuʻuina atu o le faʻamalamalamaga sili atu i luga o le lelei o oloa, o manaʻoga fou o le a faʻalauteleina ai le iloiloga o oloa e sili atu le faʻatinoina, aʻo tuʻuina atu le faʻaolaina o le tau o le malosi i tagata faʻaaogaina.

Eco-smart HEPA fa'asologa o le mamanu mo le NRVU, fa'apipi'iina i lalo o le HEPA F9 fa'amama ma le kiki o le mamafa mo le fuaina o le mamafa o iunite o lo'o i ai fa'amama ea. A'o le fa'asologa o le Eco-smart Plus ua mamanuina mo le RVU, fa'apipi'iina i le fa'aliliuina o le vevela maualuga. O fa'asologa uma e lua o lo'o i ai lapataiga fa'amama va'aia i le laulau fa'atonutonu. O le a faʻamalosia le tulafono faatonutonu i le 2018, ma e tatau ona faʻaogaina uma setete o Europa, e faʻanatinati le faʻamalieina o oloa ea. O Holtop o le a avea ma au paaga faʻatuatuaina ma le malosi o le gaosiga ma le maualuga o le R&D gafatia, matou te tuʻuina atu ia te oe oloa lelei ma le tele o faʻasologa o oloa ma galuega faʻatonutonu atoatoa e fetaui ma manaoga o tagata faʻatau. Mo nisi fa'amatalaga o oloa, fa'amolemole fa'afeso'ota'i la matou 'au fa'atau.