Holtop Products and Technology Exchange Conference-Yunnan Station

I le aso 17 o Tesema, 2021, na faia ai le Konafesi a le Holtop Products and Technology Exchange i le Kunming Intercontinental Hotel. E sili atu i le 120 tagata mamanu ma uo faʻatau mai Yunnan na auai i le mea na tupu.

Holtop

Holtop 2

O le autu o lenei konafesi o le "Alu mai Yundian, fausia se aai miti; fa'apitoa i mea fou fa'apitoa, fa'atupuina le pupula." O oloa fou ea malulu e fesoasoani i le fausiaina o Yunnan matagofie.

Holtop 3

Na fa'asoa e le Pule o Deng Qiu le tala'aga o le atina'e o le kamupani e fai ma sui o le kamupani. Ina ua maeʻa le 20 tausaga o le atinaʻe, ua avea Holtop ma kamupani taʻutaʻua i le tulaga o le soifua maloloina, mafanafana, faʻasaoina o le malosi ma le ea fou i Saina. O ana oloa o loʻo faʻafouina pea ma faʻaaogaina lautele i fale lautele, falemaʻi, ma fale gaosi oloa mama. I isi fanua, aemaise lava i Yunnan, e le mafaitaulia mataupu.

Holtop 4

Xiao Yunfeng, Sui Taitaifono ma le Failautusi Aoao o le Thermal Power HVAC Academic Committee a Yunnan Civil Engineering and Architecture Society, ma le Chief HVAC Engineer o Kunming Architectural Design and Research Institute, na fofogaina se lauga mo le fonotaga. Na fa'amaonia e Mr. Xiao le fa'atupuina o le manatu o Holtop ma fa'ailoa mai o oloa malulu o Holtop e tele lona aoga i Yunnan. Matou te faʻamoemoe e faʻamalosia le galulue faʻatasi i le lumanaʻi ma faʻaauau pea ona faʻafouina ma atinaʻe. O ituaiga lelei ma oloa lelei o le a mautinoa lava e sili atu ona lelei.

Holtop 5

O Liu Mingshan, enisinia sili o le Holtop Group, na ia faʻasoa faʻamatalaga mamanu, tulaga lelei faʻapitoa ma faʻaoga aoga o oloa faʻafefe a Holtop i auiliiliga. Holtop o loʻo i ai se laina oloa mauoa e fetaui ma le pulea saʻo o le vevela, susu, fou, ma le mama, foia le feteʻenaʻiga i le va o manaʻoga masani o le faʻaleleia o le siosiomaga ma le faʻaolaina o le malosi, ma e iai le tele o talosaga.