O LE HOLTOP E FAIA LE EA FOU MA LE EA FAIGA MO LE FAIGA A LE ATUNUU O BOBSLEIGH MA LUGE CENTRE O LE 2022 WINTER OLYMPICS.

O le Olimipeka o le Taumalulu 2022 o loʻo i lalo o sauniuniga malosi. O le taimi muamua lea ua talimalo ai Saina i le Olimipeka o le Taumalulu ma le Paralympics. O Beijing o le a ausia foi le uluai Olimipeka "Grand Slam". HOLTOP ole a fesoasoani ile fausiaina ole 2022 Winter Olympics venue mo le National Bobsleigh ma Luge, e maua ai fofo atoatoa o le ea fou ma le ea malulu.

2022 Winter Olympics (2)

O le National Bobsleigh ma Luge Center o loʻo i totonu o le tauvaga tauvaga a Yanqing i Beijing. O le poloketi bobsleigh ma luge ua lauiloa o le "F1 i luga o le kiona". O le poloketi sili ona vave i le Olimipeka o le Taumalulu, ma e maualuga tele mana'oga mo fa'ailoga mautu eseese o le nofoaga. O le auala e 1975 mita le umi ma o loʻo i ai le pa'ū tūsaʻo e sili atu i le 121 mita. E aofia ai pupuni e 16 ma itu eseese ma fa'aoga. O le ala muamua lea o bobsleigh ma luge i Saina. O le mamanu ma le fausiaina e faigata, ma o le faagasologa e faigata. O lo'o tu'uina atu e Holtop ni fofo eseese o le ea fou ma le ea malulu mo vaega eseese o galuega i totonu o le faletele.

National Bobsleigh and Luge Center

Vaega o Su'ega: Fesoasoani HOLTOP Sa'o Siosiomaga Puleaina mo le Arena

Ina ia mautinoa le faagaoioiga mautu o le faiga ea malulu i lalo o le maualalo o le vevela tulaga i le eria ala, HOLTOP faaaogaina auala faatekinolosi e simulate CDF suʻesuʻega ea i lalo o tulaga faʻapipiʻi moni, ma filifili faʻalautele saʻo faiga ea malulu ma le saʻo o le fetuunaiga maualuga. O se tuufaatasiga o modules ma le tele o le faaaogaina ma le itiiti o sauniuniga o loo faaaogaina e ausia le tele o modules iunite i fafo faagaoioia i se tulaga paleni, lea e le gata e ausia manaoga o le siosiomaga o le eria o le ala, ae e mautinoa atoatoa foi le mautu o le faagaoioiga faiga.

CDF airflow analysisO le lelei o le HOLTOP tuusaʻo faʻalauteleina le faʻaleleia o le ea e faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o le malulu ma le vevela, fetuutuunai i luga ole laiga faʻapipiʻi, malosi i totonu, maualuga le lelei, foliga matagofie, vave le vevela ma le susū fetuutuunaiga vave tali, ma fetaui ma le vevela ma le susu, tafega o le ea. faatulagaga ma le mafanafana o le nofoaga.

direct expansion air conditioning systems

Nofoaga e leai se ala: HOLTOP Fesoasoani i le Fausiaina o se Olimipeka lanu meamata

Fa'aoga le vaifofo o le ea fou masani ma le tamaoaiga a le HOLTOP (ea toe faʻaleleia le vevela + faʻafefeteina faʻamalo; toe faʻaleleia o le vevela o le ipu + toe faʻaleleia le vevela vevela) i nofoaga tumutumu e leai se ala e faʻateleina ai le fesuiaiga o le malosi i le va o le ea ma le ea fou. Fa'asao le fa'aogaina o le malosi ole ea malulu ma fa'aalia le manatu ole "Green Winter Olympics".

non-track area ventilation systemO le HOLTOP condensing exhaust heat recovery fresh air system e fa'avae i luga o le vevela toe fa'aleleia o tekonolosi o le fa'asa'o fa'asao sa'o i le malulu loloto po'o le toe fa'amafanafanaina atoa o le ea fou na lafoina i totonu o le faletele, lea e mafai ona fa'amautinoa atoatoa le lelei o le ea i totonu o le faletele ma o le a le mafua ai se tele. te'i vevela.

condensing exhaust heat recovery fresh air systemI le avea ai o se fa'ailoga ta'uta'ua i totonu o le ea fou a le atunu'u, ua tu'uina atu e HOLTOP i tagata fa'aoga ni fofo fa'apitoa o le ea fou. Talu mai le 2008 Ta'aloga Olimipeka, sa auai i le fausiaina o nofoaga fa'ava-o-malo mo le tele o taimi. I le faagasologa o tapenaga mo le fausiaina o nofoaga o le Olimipeka o le Taumalulu, na sosoo ai ma le saunia o le ea fou ma le ea malulu i le Winter Olympics Winter Training Center, Hall Hockey Ice, Curling Hall, Bobsleigh ma Luge Center, Fale Ofisa o Komiti Faafoe o le Olimipeka, Winter. Nofoaga Autu o Fa'aaliga Olimipeka, Fale o Tagata Ta'alo Olimipeka o le Taumalulu, ma isi.

Ice Hockey Hall, Curling Hall

Olympic Organizing Committee Office BuildingWinter Olympics Athletes' Apartment

O Ta'aloga Olimipeka ose ta'aloga a le lalolagi ma se fa'aaliga e fa'aalia ai Saina. I le avea ai o se atinaʻe a le atunuʻu o le ea fou ma le ea malulu, ua uma ona iloa e HOLTOP le suʻega ma tuʻuina atu tali atoatoa i Taaloga Olimipeka 2008.

award

I le 2022, o le a matou o atu uma e tuʻuina atu oloa ma auaunaga maualuga, maualuga ma faʻatuatuaina. Tatou galulue faatasi e ofoina atu se Taaloga Olimipeka o le Taumalulu ma Paralympic e le mafaatusalia mo tagata o le lalolagi.

O le faʻaaogaina manuia o le HOLTOP fresh air & air-conditioning system i galuega faatino o le Olimipeka ua maua le gauai maualuga mai le aufaasālalau faʻapolofesa ma sa lipotia mai o se faʻasoa manuia o le faʻasoa i le "HVAC Online" ma isi faʻasalalauga, ma o le a lomia i mekasini lolomi i totonu. le lumanai.