Na sainia e Holtop le Miliona Yuan Konekarate mo Galuega Fa'alotoifale e Fa ia Mati

O le aofa'i o fa'atauga a Holtop na si'itia ia Mati, ma sainia le miliona yuan konekarate mo galuega fa'alotoifale fa'asolosolo fa'atasi i le na'o le tasi le vaiaso. A maeʻa le faʻamaʻi, o le a taulaʻi atu tagata i le tulaga o le ea i totonu ma le soifua maloloina o le siosiomaga, ma o oloa faʻaleleia o le ea a Holtop e mataʻina aemaise lava mo lona taʻuleleia ma le vave tali atu e lagolago ai le fausiaina o falemaʻi Xiaotangshan ma isi falemaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi.  

I lalo, se'i o tatou va'ai i folasaga o poloketi e lima, e faitau miliona Yuan Saina e taulia.

Menyuan National Fitness Center ma le Intangible Cultural Performance Center

I le aso 23 o Mati, 2020, na sainia ai e le HOLTOP le konekarate mo le Menyuan National Fitness Center ma le Intangible Cultural Performance Center, e tuʻuina atu le aofaʻi o le 16 o le vevela toe faʻaleleia o le ea ma le faʻalauteleina o le ea. O le lona fa Miliona Yuan konekarate i le 2020. 

Folasaga o Poloketi

Menyuan County National Fitness Center ma le Intangible Cultural Performance Center o lo'o i le Itumalo o Menyuan. Ole aofa'iga ole faufale e 25,300 sikuea mita. I luga aʻe o le eleele o loʻo iai vaega faʻatino e pei o faʻaaliga, fale tifaga, faʻataʻitaʻiga, ma faletaʻalo. O lalo o le eleele o fale taʻavale, faʻaaliga, fale tifaga, taʻaloga ma potu meafaigaluega. O lenei poloketi o se poloketi lagolago tau tupe autu a le Itumalo o Qinghai, ma o loʻo i ai se sao taua i le ausiaina o le taʻiala tatala a Qinghai "East in and West Out" ma faʻafesoʻotaʻi le Hexi Corridor.

Poloketi Itumalo Fa'aitumalo i Sisifo ole A'oga Fa'ata'ita'i a le Iunivesite o Hangzhou Normal

I le aso 25 o Mati, 2020, na sainia ma le manuia e HOLTOP le konekarate ma le poloketi a le itu i sisifo o le Aoga Faʻataʻitaʻi e fesoʻotaʻi ma Hangzhou Normal University. O le konekarate na aofia ai le fa'aogaina o le ea e fa'aleleia le vevela ma le fa'alauteleina sa'o o le ea. O le lima miliona tulaga konekarate i le 2020.

Folasaga o Poloketi 

Hangzhou Normal University Affiliated Experimental School West District Project o loʻo i luga o Wenyi West Road, Yuhang Street, Yuhang District. O le a avea ma se aoga maualuga, fale mautotogi, ma nofoaga autu o fefaʻatauaʻiga faavaomalo. HOLTOP o le a toe tuʻuina atu meafaigaluega mo Hangzhou Normal University e tuʻuina atu suʻesuʻega lelei ma soifua maloloina ma le siosiomaga ola.

 

Poloketi a Hangzhou Dajiangdong Smart Valley

I le aso 26 o Mati, 2020, na sainia ma le manuia e HOLTOP se konekarate mo le Hangzhou Dajiangdong Smart Valley Project, lea e aofia ai le faʻalauteleina saʻo o le faʻaogaina o le ea ma le aofaʻi o le vevela. O le lona ono miliona lea o konekarate i le 2020. 

Folasaga o Poloketi

Hangzhou Dajiangdong Smart Valley Project o loʻo i totonu o le nofoaga autu o Hangzhou Dajiangdong Industrial Agglomeration Area, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le fausiaina o le tusa ma le 310,000 sikuea mita. O se tasi lea o galuega iloga a Dajiangdong “Three Valleys”. O le poloketi e aofia ai le 22 fale e tasi, e aofia ai le 5 fale maualuluga o ofisa, 15 fale tele-fogafale ofisa, 1 fale talimalo maualuga, ma le 1 fale maualuga maualuga. E maua ai le fa'amautinoaina o tagata faigaluega mo le taulaga a le Iunivesite o Linjiang ma fa'alautele atili ai le atina'e o le Greater Jiangdong atoa.

 

Langjiu Ava Poloketi Fausia o Ofisa Autu

I le aso 27 o Mati, 2020, na sainia ma le manuia e HOLTOP le konekarate mo le galuega o le ofisa autu o le ofisa autu o Langjiu Liquor, e tuʻuina atu le aofaʻi 8 seti o masini faʻalauteleina o le ea. O le lona fitu miliona tulaga konekarate i le 2020.

Folasaga o Poloketi

O le galuega fau fale ofisa o le Langjiu Group o loʻo i Erlang Town, Gulin County, Quzhou City. O le poloketi o loʻo i ai le faufale o le 48,000 sikuea mita, faʻalagolago i le Tianbao Peak ma faʻasaga i le Vaitafe o Chishui. O le faailo o Langjiu Liquor. E aofia ai fale ofisa, nofoaga autu o konafesi, nofoaga autu o faaaliga, fale tele-faamoemoega, faletaavale semi-lalo ma sikuea sikuea. Ose vaega taua o le fa'alauteleina o aganu'u a le kamupani a Langjiu, fa'atupuina falegaosi'oloa, ma le fausiaina o le Manor Langjiu.

 

Poloketi Fou Fausia Ofisa Pisinisi a Jiangsu Taixing Rural Commercial Bank

I le aso 30 o Mati, 2020, na sainia ai e HOLTOP se konekarate mo se galuega fou o le fale pisinisi a le Jiangsu Taixing Rural Commercial Bank, e tuʻuina atu le aofaʻi o seti e 8 o le faʻaleleia o le vevela o le faʻaleleia o le ea ma le faʻalauteleina saʻo o le vevela toe faʻaleleia o le ea.

Folasaga o Poloketi

O le fale fou o le ofisa o Jiangsu Taixing Rural Commercial Bank o loʻo i Taixing, Jiangsu Province, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le fausiaina o le tusa ma le 40,000 sikuea mita. O le fale o le ofisa e tu'ufa'atasia galuega e pei o pisinisi fa'apitoa ma auaunaga fa'atau. E fetaui lelei le fa'atulagaina, e atoatoa mea uma, e matagofie le si'osi'omaga, ma o le fausaga ose tala fou. E saofagā i le "aai fiafia" lea e faʻamalosia ai le faʻamaopoopoina o le atinaʻeina o Taixing taulaga ma nuʻu i tua ma le matagofie ma le mafanafana o le siosiomaga.

 

A'o fa'atupula'ia le to'atele o tagata i le si'osi'omaga ola maloloina ma le fa'alelei, o la matou fa'amoemoe o le fa'atupuina o vaifofo uma o le ea e mafai ai ona e fiafia i le tulaga lelei o le ea.