O LE HOLTOP NA FA'AVAE AI LE MALO E FA'AVAE AI VENTILATOR I LE ATUNUU I LE ATUNUU I SUNAC REAL ESTATE POLOKALAME.

Talu ona sainia e le HOLTOP ma le SUNAC Group se maliliega felagolagomaʻi mo oloa ea, o loʻo faʻatinoina galuega faʻatau i le atunuʻu atoa. I le 2021, ua sainia e Holtop le tele o SUNAC fale fa'atau fanua e galulue fa'atasi e tu'uina atu i tagata fa'aoga se si'osi'omaga ola lelei.

holtop and SUNAC

Hangzhou SUNAC Wangjinsha Poloketi

E sili atu i le 1,300 seti o HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators

O Wang Jinsha, o manatu autu iloga o Hangzhou SUNAC, o le a avea ma faʻavae masani mo le tuʻufaʻatasia o le gaosiga, aʻoaʻoga ma suʻesuʻega i Hangzho. Ole 24-itula ta'amilosaga ta'amilosaga 'ese'ese nu'u, ose nofoaga si'osi'omaga ma soifua maloloina fa'aletagata ma se itumalo fa'aleaganu'u olaola. O fale ua faʻapipiʻiina i le HOLTOP malosiaga toe faʻaleleia ventilators ina ia sili atu le ea i totonu, ma e mafai e tagata nofoia ona fiafia i le manava mama.

wangjinsha

Shenyang SUNAC Guanlan Nu.1 Poloketi

E sili atu i le 3100 seti o HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators

SUNAC Guanlan Numera 1 o loʻo fuafua e fausia 14 fale maualuluga maualuluga ma 40 villas. O le mamanu atoa o se faiga faʻatoʻaga. E ala i le faʻaaogaina o se numera tele o laʻau faʻapitoa, e fesoʻotaʻi ma le fusi vaomatua o loʻo i ai nei e fausia ai le faʻaauau ma le lotogatasi. HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu le ea lelei i totonu o potu e fausia ai se siosiomaga mama, toʻafilemu ma faʻalelei.

guan lan yi hao


Tianjin SUNAC Jingyuan Poloketi

E sili atu i le 650 seti o HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators

SUNAC Jingyuan o loʻo i totonu o le Itumalo o Beichen, Tianjin, latalata i le alatele, auala faʻaalia ma le pasi pasi, o lea e faigofie ai le feoaiga lata ane. O lo'o i ai se fa'alapotopotoga fa'apisinisi tele fa'atasi ai ma alagaoa a le lautele e pei o a'oga. Fiafia i le ea fou a Holtop i le fale, ma alu i fafo e fiafia i se olaga faigofie.

jingyuan 3

Taiyuan SUNAC Taiyuan Mansion Project

E sili atu i le 1,100 seti o HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators

O le Nantun City Village Reconstruction Project i Taiyuan Prefecture o loʻo i ai le aofaʻiga atoa o le fausiaina o le 210,000 sikuea mita, e lagolagoina ai punaoa lautele e pei o aʻoga ma aʻoga tulagalua, lea na faʻaleleia atili ai le tulaga o le soifuaga o tagata o le lotoifale. O le poloketi ua faʻapipiʻiina i HOLTOP malosiaga toe faʻaleleia ventilators e fiafia ai i se tulaga maualuga o le olaga.

taiyuanfu 4


Poloketi Chongqing Wanda Vaega 5

E sili atu i le 600 seti o HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators

O le maeʻa o Chongqing Wanda o le a faʻamaeʻaina ai le suiga ma le faʻaleleia o le itumalo pisinisi uma a Chongqing i le itu i saute. E mautinoa lava o le a avea ma nofoaga tutotonu fou o le matafaga i saute. O le fale e faʻapipiʻiina i HOLTOP malosiaga toe faʻaleleia ventilators, o lea e mafai ai lava ona e fiafia i le ea mama ma le natura i totonu o le pitonuʻu pisi.

chong qing wanda 5


Poloketi Paka Vaalele a Chongqing Saina

E sili atu i le 400 seti o HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators

China Aviation Park e mauoa i laau faanatura, e ufitia e vaomatua ma mutia, ma 8800 eka o fanua maugā moni e fausia ai se vaituloto maualuga ma nofoaga paka mauga e seasea maua punaoa faalenatura. O lo'o fa'aauau pea ona tu'uina atu e le HOLTOP le ea lelei i totonu o le potu, e pei lava o le i ai i le paka i taimi uma.

zhonghang park 6


Poloketi a Chongqing Cultural Tourism City

E sili atu i le 1,800 seti o HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators

SUNAC Cultural Tourism City ose fa'ailoga fou mo le atina'eina tu'ufa'atasiga o turisi fa'aleaganu'u i Chongqing ma e o'o lava i le atunu'u atoa. I le faʻaopoopoga i turisi faʻaleaganuʻu, ua fausia ai fale maualuluga, fale, fale ma faleoloa i le vaega nofoia. Tulaga muamua ile fa'atauga ole maketi o meatotino a Chongqing. O le lelei o le ea i totonu o le fale o se fa'avae taua foi lea mo tagata e ona le filifiliga.

culture city 7


Poloketi Maota o Hefei Rongning

E sili atu i le 450 seti o HOLTOP malosi toe faʻaleleia ventilators

Faʻavae i luga o kenera pito i luga a le SUNAC, o loʻo faʻapipiʻiina elemene atamai i totonu, ma o le faiga o auaunaga e faʻapitoa i taimi uma e fetaui ma manaʻoga lata mai o tagata taʻitoʻatasi maualuga-taua, avea ma galuega nofomau maualuga e taʻitaʻia ai Hefei ma e oʻo lava i Anhui. O le tuʻuina atu o le ea lelei ua avea ma tulaga masani o fale maualuluga.

hefei rong ning 7


HOLTOP pipii i le misiona o le faia o togafitiga o le ea ia sili atu le soifua maloloina ma sili atu le malosi. Matou te fa'aauau pea ona tu'uina atu le ea fou maloloina, mama ma fa'alelei mo pisinisi fa'atau fanua.

Faatasi ai ma le manatu faailoga o Best ma Fa'atotonuga Sili, Tautinoga to Manatu Maualuluga, ina ua mavae le tele o tausaga o atinae tumau, SUNAC Saina ua faatuina se tulaga lelei tau alamanuia ma ua avea o se tagata Saina sili ona aloaia aiga tu'ufa'atasi auaunaga auaunaga. O HOLTOP e fa'amauina le mana'oga lelei o le faia o tagata i le lalolagi e manavaina le ea lelei. O le HOLTOP e atiina ae ma gaosia oloa e faʻaleleia ai le malosi o le ea e faʻatatau i le faʻatulagaina o fanua a le SUNAC, fesoasoani i le SUNAC Saina e ausia le sini o le "tuʻuina atu i aiga Saina se fofo atoatoa mo se olaga sili atu."