Fa'afefea ona Filifili le Sa'o Fa'asa'o Fa'alelei e Fa'asaga i le 2019-nCoV Coronavirus

2019-nCoV Coronavirus ua avea ma mataupu vevela soifua maloloina i le lalolagi i le amataga o le 2020. Ina ia puipuia i tatou lava, e tatau ona tatou malamalama i le mataupu faavae o le feaveaʻiina o siama. E tusa ai ma suʻesuʻega, o le auala autu o le faʻasalalauina o coronavirus fou e ala i matāua, o lona uiga o le ea o loʻo siomia ai i tatou e ono iai ni siama, ma o le faʻasalalauina o siama e sili atu ona tupu i nofoaga e leai se ea, e pei o potuaoga, falemaʻi, fale tifaga, ma faapena atu ai lava. I le taimi lava e tasi, e le maalofia le pisia o lavalava i siama pe a alu i fafo. O le lelei o le ea o le a fesoasoani e faʻaitiitia le numera o siama e ulu atu i le tino o le tagata, ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o faʻamaʻi.

fresh air home

O le tatalaina o faʻamalama i le taumalulu o le a aumaia ai le faʻalavelave, faigofie ona mafua ai le malulu, ma faʻateleina le faʻaogaina o le malosi o le ea malulu i totonu. I lenei taimi, Holtop vevela toe faʻaleleia faiga faʻafefe mafai ona foia atoatoa faafitauli i luga e ala i vaega nei,

1) High-lelei brushelss DC afi, tu'ufa'atasia ma le atamai fa'atonu faiga, e mafai ona iloa lelei i totonu po'o le lelei le pulea o le mamafa e fa'amautinoa ai e leai se fa'alavelave fa'afefe.

2) F9 faamama e mafai ona fa'amavae lelei mea leaga i fafo ma fa'amautinoa le mama o le ea fou a'o le'i tu'uina atu i totonu.

3) Faʻaliliuina vevela maualuga, fetuutuunai lelei le vevela o le ea tuʻuina atu, faʻamafanafanaina le ea fou, faʻaleleia le mafanafana o le tagata i totonu ma faʻaitiitia ai le malosi o le faʻaogaina o le ea i totonu ona o le malulu malulu (e ala i le tatalaina o le faamalama pe a malulu fou. e alu sa'o le ea i totonu, ona fa'ateleina lea o le malosi tuai o masini fa'avevela).

dmth