HVAC System i Ta'aloga Olimipeka Stadia

O malae ta'aloga o nisi ia o fale sili ona lavelave ma lavelave ua fausia i le lalolagi atoa. O nei fale e mafai ona fa'aoga maualuga le malosi ma fa'aogaina le tele o eka o le taulaga po'o le va'aiga i tua. E taua tele le fa'aogaina o manatu ma ta'iala tumau, i le mamanu, faufale, ma fa'agaioiga, e fesoasoani e puipuia ai lo tatou si'osi'omaga, ma saofagā i nu'u o lo'o nonofo ai. Pe a fa'atulagaina se malae ta'aloga fou, o le fa'aitiitia o le malosi e mana'omia, e le gata i le tau ma le va'aiga tausi si'osi'omaga.

Ave se faʻataʻitaʻiga o Taaloga Olimipeka 2008 i Beijing. O le autu o le "Green Olympics" o Ta'aloga Olimipeka 2008 i Beijing, e mana'omia ai le fausia uma o nofoaga ma fale e tatau ona ausia tulaga fa'alesiosiomaga ma le malosi-lelei. O le ofaga o le manulele na mamanuina ina ia ausia tulaga faʻamaonia faʻamaonia Gold-LEED. Ina ia fausia se fale gafataulimaina o lenei tele, e taua tele le faʻaogaina o le HVAC system i se lagona malosi o le faʻaleleia o le siosiomaga. O le taualuga o le malae o se vaega tele o lona faʻaauau; o le ata muamua o le taualuga e mafai ona toe faʻaaogaina e manaʻomia ai moli faʻapitoa, faʻaogaina o le ea, ma le faʻateleina o le malosi. O le taualuga matala e mafai ai ona ulufale atu le ea masani ma le malamalama i totonu o le fausaga, ma o le taualuga translucent e faʻaopoopoina ai le malamalama manaʻomia tele. E mafai e le malae taalo ona fa'atonutonu lona vevela fa'alenatura e fa'aoga ai le fa'aogaina o le geothermal technology lea e aoina ai le ea vevela ma le malulu mai le palapala o le malae.

beijing Olympic Games Stadia

O Beijing e tu latalata i se tasi o nofoaga sili ona malosi i le lalolagi. Mo lea mafua'aga, o le mamanu e mana'omia ai se atina'e HVAC e fa'avae i luga o se faiga paipa e faigofie ma faigofie ona fa'apipi'i i tulimanu mana'omia. O le Victaulic grooved joint system e aofia ai se faʻapipiʻi fale, se faʻamau, se nati ma se gasket. Ole fofo ole paipa fa'apitoa e maua ai feso'ota'iga fetu'utu'una'i, ina ia mafai ona fa'apipi'i paipa HVAC i so'o se tulimanu eseese e fa'afetaui ai mana'oga fa'afe'ese'ese 'ese'ese ole Nest o le Manu.

E taua tele le Victaulic i le puipuia o le paipa o le malae mai gaioiga mafui'e, matagi ma isi gaioiga o le lalolagi masani i Saina. O sui o le Komiti o le Olimipeka a Beijing ma konekarate na fa'ailoa mai Victaulic masini fa'apipi'i paipa mo le HVAC system a le malae fa'atasi ai ma nei mea fa'alenu'u i le mafaufau. O se fa'amanuiaga fa'aopoopo, o nei paipa fa'apitoa e fesoasoani i le tausisia o le faʻatulagaina o faufale, ona o le faigofie ona faʻapipiʻiina. O Beijing o loʻo i totonu o se sone mafanafana vevela ma se tau konetineta ma tau pupuu. O le mea lea, o le HVAC system i lenei fa'ata'ita'iga na fuafuaina e fa'atatau i le fa'aauauina ma isi mana'oga tau si'osi'omaga nai lo so'o se suiga ogaoga o le tau.

I le avea ai o se taʻutaʻua taʻutaʻua i le malae vaalele fou a Saina, sa faʻaaloalogia HOLTOP e filifilia e avea ma se tasi o faʻatau oloa sili atu mo Taaloga Olimipeka o le Taumafanafana 2008 ma Taaloga Olimipeka Taumalulu 2022. E le gata i lea, E maua ai le tele o vaifofo o le ea fou e fa'aolaina lelei i le tele o ta'aloga ta'aloga. Talu mai Ta'aloga Olimipeka 2008, sa auai i le fausiaina o nofoaga fa'ava-o-malo i le tele o taimi. I le faagasologa o tapenaga mo le fausiaina o nofoaga o le Olimipeka o le Taumalulu, na sosoo ai ma le saunia o le ea fou ma le ea malulu i le Winter Olympics Winter Training Center, Hall Hockey Ice, Curling Hall, Bobsleigh ma Luge Center, Fale Ofisa o Komiti Faafoe o le Olimipeka, Winter. Nofoaga Autu o Fa'aaliga Olimipeka, Fale o Tagata Ta'alo Olimipeka o le Taumalulu, ma isi.

non-track area ventilation system