Ina ia manumalo i le 2019-NCov Coronavirus, o loʻo faʻatino e Holtop.

I le amataga o le 2020, o le faʻamaʻi o le coronavirus fou mai Wuhan na afaina ai loto o tagata i le salafa o le lalolagi. Ua lotogatasi uma tagata Saina e tau mo lenei taua faigata. I le avea ai o se tasi o faiga e faʻaleleia ai le faʻaleleia o le vevela, na lagolagoina e Holtop le Falemai o Xiaotangshan i Beijing o loʻo togafitia tagata gasegase o le SARS i le 2003. O le aso nei, o loʻo feagai ma le 2019-nCoV Coronavirus, o loʻo faʻaauau pea ona faʻataunuʻuina e Holtop ana matafaioi o le taʻitaʻi o le pisinisi faʻafefe. I le taimi o le Spring Festival, na faia ai ni fuafuaga fa'apitoa mo le aufaigaluega a le faleteuoloa a Holtop e lafo atu vaega ole ea fa'afoma'i (AHU) ile falema'i o lo'o togafitia gasegase o le coronavirus. O lea la, o le a le mea o loʻo faia e Holtop i nei aso ma o le a le mea e mafai e Holtop ona fai mo galuega a le falemaʻi?

1) Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa mo nei falemaʻi faʻapitoa i se taimi puʻupuʻu, aemaise lava faʻaogaina o le ea ma le faʻaogaina o le ea mo potu mama, potu taʻavale ma potu ICU.

2) Tuuina atu oloa maualuga i se taimi puupuu, e aofia ai le numera o masini ea faʻaogaina iunite, oloa faʻasalalau faʻatau, ma fafo condensing iunite mo le DX coils iunite ea taulimaina.

3) Malosi fa'apipi'i 'au lagolago i le nofoaga o le poloketi, ma a'oa'oga talafeagai mo le fa'atonu.

Matou te talitonu o le fesoasoani a Holtop ma tagata uma i le lalolagi, o le faʻamaʻi fou o le coronavirus o le a vave ona faʻaumatia.

DX coil AHU production

 DX coil AHU gaosiga