O'OGA VENTILATION E PUSIA AI LE VIRUS

O lea ua feagai Beijing ma le galu lona lua o le coronavirus. O se itumalo o Beijing o loʻo i luga o le "taimi o taua" ma o le laumua na faʻasaina turisi ina ua maeʻa le fuifui o faʻamaʻi pipisi o le coronavirus e faʻatotonu i totonu o se maketi tele faʻatau oloa na faʻatupu ai le fefe i se galu fou o Covid-19.
I le taimi o le faʻamaʻi, afai e tupu se faʻamaʻi fou o le coronavirus i totonu o le fale poʻo totonu o le alalafaga, o le fale o le maʻi o le a avea ma totonugalemu o suʻesuʻega ma o le a faʻasalalau atu i tuaoi e ala i le ea. O lea la, o le ea i totonu ma le lelei o le ea e matua taua tele. E masani lava, ina ia puipuia le faʻasalalauina o le siama, o tekinolosi faʻaaogaina i le ea malulu ma le faʻaogaina o le ea o loʻo i lalo ituaiga autu e lua:
1. Fa'amama
Fa'amalama moli UV
Mo iunite e tele avanoa (pei o AHU / ea fa'agata fa'agata, fa'atau fa'aola vevela fa'atau, ma isi), e mafai ona fa'amama e ala i le fa'apipi'iina o le moli UV.

UV light sterilizing for ahu

Ole fa'amama ole Ultraviolet e fa'aaogaina lautele i falema'i, a'oga, fale tausi ma'i, fale tifaga, ofisa ma isi nofoaga faitele. Ae ui i lea, e mafai foi e ave o le ultraviolet ona fasiotia sela maloloina, o lea e le mafai ai ona faʻafefe saʻo i le paʻu o le tagata e puipuia ai le afaina. E le gata i lea, o le ai ai le osone (fa'aleagaina le okesene O₂ i lalo ole 200nm) e gaosia i le faagasologa, o lea, e tatau ai ona puipuia manu'a lona lua i tagata i totonu.
2. Tuuese le Virus/Bacteria
O le mataupu faavae e tutusa ma le N95 / KN95 mask - taofi le siama mai le sosolo e ala i le maualuga o le faʻamamaina o galuega.

filtration

O le vaega ea fa'apipi'iina i le HEPA faamama e tutusa ma le ofuina o se KN95 mask, lea e mafai ona poloka lelei le tele o mea e aofia ai pathogens (pei o le PM2.5, pefu, fulufulu, pollen, siama, ma isi). Ae ui i lea, ina ia ausia sea aafiaga faamama, o le mamafa i fafo o le a matua maualuga, lea e maualuga atu le manaʻoga mo le iunite, e taʻua o ea masani e le talafeagai (masani i totonu o le 30Pa), ma o le filifiliga sili o le faʻaleleia o le malosi e faʻapipiʻiina i le maualuga. faamama lelei.
Fa'avae i luga ole 2 ituaiga o tekonolosi, tu'ufa'atasia ma le fa'a'ele'ele nofomau ma le fa'aogaina ole ea fou ole ea, o nisi nei o fautuaga mo le filifilia o iunite Holtop:
Mo le poloketi fou, o le eletise toe faʻaleleia o le malosi ma le PM2.5 filiga e tatau ona faʻataʻatia mo potu taʻitasi.
E masani lava, mo le avanoa> 90㎡, matou te fautuaina e faʻaaoga paleni Eco-atamai HEPA ERV, o le ERP 2018 tausisia ma fausia i brushless DC motors, VSD (eseese taavale saoasaoa) pulea e talafeagai mo le tele o galuega faatino voluma ea ma ESP manaoga. O le a le mea e sili atu, o loʻo i ai G3 + F9 faamama i totonu o le iunite, e mafai ona puipuia le PM2.5, pefu, fulufulu, pollen, siama mai le ea fou, ia mautinoa le mama.

erp2018 erv

erv purificiationMo avanoa ≤90㎡, fautuaina e faʻaaoga le Eco-slim ERV paleni, lea e iai se tino faʻapipiʻi ma mama e faʻasaoina ai avanoa faʻapipiʻi. E le gata i lea, o le fausaga o le EPP i totonu, faʻaogaina sili le leoa, maualuga le ESP ma faʻalelei lelei F9.

eco vent pro erv

Afai o le paketi e faatapulaaina, o le ala e tasi filtration pusa o se filifiliga atamai, lea ua faaauupegaina i se faamama maualuga maualuga PM2.5 ia mautinoa o le ea fou aumaia totonu mama.

single way filtration box

Soifua maloloina, Tumau malosi. Ataata i taimi uma. Faatasi, o le a tatou manumalo i lenei taua mulimuli ane.

smile