ZHEJIANG: FA'AI LE TULAFONO LE VENTILATION E LE MAFAI E LE FAI MATAUPUHI A'O LE VASEGA A'O LE VASEGA.

(Fighting against New Coronary Pneumonia) Zhejiang: E ​​le mafai e tamaiti aoga ona fai ni matapulepule i le taimi o le vasega

China News Service, Hangzhou, Aperila 7 (Tong Xiaoyu) O Aperila 7, Chen Guangsheng, sui pule sili o le Zhejiang Provincial Prevention and Control Work Leader Group Office ma le sui failautusi aoao o le Malo o le Itumalo o Zhejiang, fai mai ina ua uma ona toe amata vasega, e tatau ona fa'atumauina lelei le ea sa'o ile potuaoga. O le isi, e le mafai e tamaiti aoga ona fai ni matapulepule i le taimi o le vasega.

I le aso lava lea, na faia ai se fonotaga a le au tusitala i le puipuiga ma le puleaina o le coronavirus fou i le Itumalo o Zhejiang na faia i Hangzhou, Zhejiang. I le taimi muamua, na tuʻuina atu ai e Zhejiang se faʻaaliga e faʻapea o aʻoga o laʻasaga uma ma ituaiga i totonu o le itumalo o le a amata i vaega i se tulaga faʻatulagaina e amata ia Aperila 13, 2020. Ina ia mautinoa le saogalemu o le aʻoga, o le a faʻaauau pea ona ulufale atu faiaoga ma tamaiti aoga Zhejiang i totonu o le lotoa. fa'atasi ai ma le tulafono ole soifua maloloina ma le fua ole vevela.

Fai mai Chen Guangsheng, talu ai ona o le faʻavaeina o se faiga faʻamaonia mai le aʻoga mo tulaga amata aʻoga i Zhejiang, ma le faʻatinoina o le "tulafono o le soifua maloloina + fua o le vevela" avanoa i totonu o le lotoa, mataʻituina le soifua maloloina i aso uma ma isi auala, e mafai e tamaiti aʻoga. aua le faia ni matapulepule i le taimi o le vasega. I le taimi lava e tasi, e faʻatagaina foʻi tamaiti aʻoga e ofuina matapulepule e auai i vasega na o latou, pe faʻasolosolo i luga o le lotoa.

"E mafai e aʻoga ona faʻatonu le pito i lalo mo le ofuina o matapulepule mo tamaiti aʻoga, ae e le tatau ona latou toniga, ma e mafai ona sili atu le aofia, ae tatau i aʻoga taʻitasi ona tausia se siosiomaga saogalemu i totonu o le lotoa e mafai ai e tamaiti aʻoga ona mautinoa e le ofuina ni matapulepule." Fai mai Chen Guangsheng.

I le taimi nei, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o Zhejiang faʻamaʻi puipuia ma le pulea ua fetuunai i tulaga e tolu. Ona o le eseʻesega o faʻamaʻi tulaga i totonu o taulaga ma itumalo eseese i Zhejiang, na fai mai ai Chen Guangsheng o tulaga faʻapitoa mo tamaiti aʻoga e ofuina matapulepule e faʻatatau i nofoaga. Peita'i, e fautuaina le faia o matapulepule i le tele e mafai ai pe a alu i le a'oga po'o nofoaga faitele i fafo atu o le a'oga. E talitonu o ia e matua mana'omia lava mo tamaiti a'oga le fa'aleleia atili o sina fa'alauiloaina o le puipuiga o le tagata lava ia. (Fa'auma)

Holtop malosi toe faʻaleleia ventilator faʻapipiʻi lautele i aoga, aoga, iunivesite.