HOLTOP underskriver strategiske samarbejdsaftaler med Galaxy Real Estate, Tianshan Real Estate og Yuchang Real Estate

HOLTOP fortsætter med at levere komplette friskluftprodukter og løsninger til ejendomsbranchen, og stræber efter at realisere visionen om at bringe HOLTOP sund frisk luft til verden. I november 2020 underskriver HOLTOP Group igen en strategisk samarbejdskontrakt med tre ejendomsselskaber inden for friskluftsystemer.

HOLTOP Group og Galaxy Real Estate Tianjin Company underskrev formelt købs- og installationsaftalen for energigenvindingsventilatorer.
Ejendomsvirksomheden i Galaxy Group er dygtige til hele processens udvikling og administration af fast ejendom og er forpligtet til at opbygge en komplet boligproduktlinje inklusive bycentrum, ressourcer og butik. Det vælger HOLTOP friskluftsystem for at give beboerne et rent, behageligt og sundt levemiljø.

HOLTOP Group og Tianshan Real Estate underskrev formelt købs- og installationsaftalen for energigenvindingsventilatorer.
Tianshan Real Estate er det første ejendomsselskab i Hebei-provinsen, der er uafhængigt børsnoteret i Hong Kong. Ved at stole på virksomhedsfilosofien om at "gøre alt for at lave kvalitetsprodukter", har den fremragende rate af gennemførte projekter i ti på hinanden følgende år nået 100%.
HOLTOP friskluftsystemet bringer kontinuerligt og støt sund luft af høj kvalitet, og hjælper Tianshan Real Estate med at skabe produkter af høj kvalitet i nye udviklingsprojekter.

HOLTOP Group og Yuchang Real Estate underskrev formelt den underskrevne købs- og installationsaftale for energigenvindingsventilatorer.
Yuchang Group blev grundlagt i 2003 og har en jordreserve på næsten 1.000 acres. Det er et af ejendomsselskaberne med stort udviklingspotentiale i Shandong-provinsen. Det udviklede samfund integrerer "sundhed, økologi, menneskelighed og kvalitet". HOLTOP friskluftprodukt falder sammen med konceptet Yuchang Real Estate. Vi skaber i fællesskab et sundere bomiljø for beboerne.