HOLTOP потпишува договори за стратешка соработка со Galaxy Real Estate, Tianshan Real Estate и Yuchang Real Estate

HOLTOP продолжува да обезбедува комплетни производи и решенија за свеж воздух за индустријата за недвижности и се стреми да ја реализира визијата за донесување на HOLTOP здрав свеж воздух во светот. Во ноември 2020 година, HOLTOP Group повторно потпиша договор за стратешка соработка со три претпријатија за недвижнини во системи за свеж воздух.

HOLTOP Group и Galaxy Real Estate Company Tianjin официјално потпишаа Договор за купување и инсталирање на вентилатори за обновување енергија.
Бизнисот со недвижности на Галакси Груп е умешен во целиот процес на развој и систем за управување со недвижен имот и е посветен на изградба на комплетна производна линија за станбени објекти вклучувајќи урбан центар, ресурси и бутик. Го избира системот за свеж воздух HOLTOP за да им обезбеди на жителите чиста, удобна и здрава животна средина.

HOLTOP Group и Tianshan Real Estate официјално потпишаа Договор за купување и инсталирање на вентилатори за обновување на енергијата.
Tianshan Real Estate е првата компанија за недвижности во провинцијата Хебеи која е независно котирана во Хонг Конг. Потпирајќи се на корпоративната филозофија „да правиме сè за да направиме квалитетни производи“, одличната стапка на завршени проекти десет последователни години достигна 100%.
Системот за свеж воздух HOLTOP континуирано и стабилно носи висококвалитетен здрав воздух, помагајќи му на Tianshan Real Estate да создава висококвалитетни производи во новите развојни проекти.

HOLTOP Group и Yuchang Real Estate официјално го потпишаа потпишаниот Договор за купување и инсталирање на вентилатори за обновување на енергијата.
Yuchang Group е основана во 2003 година и има резерва на земјиште од речиси 1.000 хектари. Таа е една од компаниите за недвижнини со голем потенцијал за развој во провинцијата Шандонг. Развиената заедница ги интегрира „здравјето, екологијата, хуманоста и квалитетот“. Производот на свеж воздух HOLTOP се совпаѓа со концептот на Yuchang Real Estate. Заеднички создаваме поздрава животна средина за жителите.