Igwe ikuku na-enyere anyị aka ịrụ ọrụ ọsọ ọsọ na nke ọma!

N'okwu ikpeazụ m "ihe na-egbochi anyị ịchụso IAQ dị elu", ọnụ ahịa na mmetụta nwere ike ịbụ obere akụkụ nke ihe kpatara ya, ma ihe na-akwụsị anyị bụ na anyị amaghị ihe IAQ nwere ike imere anyị.

Yabụ na ederede a, m ga-ekwu maka Cognition & Productivity.

Nghọta,

Enwere ike ịkọwa ya dị ka n'okpuru:

 VENTILATION HELPS US WORK FASTER AND BETTER

Site na"Ọmụmụ ihe ngosi a na-achịkwa nke Gburugburu Ebe obibi na Ọfịs Conventional, site na Joseph G. Allen, Piers MacNaughton, Usha Satish, Suresh Santanam, Jose Vallarino, na John D. Spengler

A ga-anwale ọrụ ndị a n'ọnọdụ atọ: Nkwekọrịta (CO2 ntinye 945PPM, TVOCs 500-600).μg/m³, 20CFM / onye), Green (CO2 ntinye uche 700PPM, TVOCs 50μg/m³, 20CFM / onye) na Green + (CO2 ntinye uche 500PPM, TVOCs 40μg/m³, 40CFM/mmadụ).

Nsonaazụ dị ka n'okpuru:

 VENTILATION HELPS US WORK FASTER AND BETTER 2

Site na"Ọmụmụ ihe ngosi a na-achịkwa nke Gburugburu Ebe obibi na Ọfịs Conventional, site na Joseph G. Allen, Piers MacNaughton, Usha Satish, Suresh Santanam, Jose Vallarino, na John D. Spengler

Ọnụ ọgụgụ ọrụ ọgụgụ isi dị elu n'okpuru ọnọdụ ụlọ Green karịa n'okpuru ọnọdụ ụlọ omenkà maka ngalaba ọrụ itoolu niile. Na nkezi, akara ọgụgụ isi dị 61% dị elu n'ụbọchị ụlọ Green na 101% dị elu n'ụbọchị ụlọ abụọ Green+ karịa n'ụbọchị ụlọ ogbako.

Ịnwekwu nghọta na ọrụ ga-apụta na ha nwere arụmọrụ ka mma, nke nwere ike ịsụgharị na mmepụta dị elu.

Nnyocha e mere na US na-egosi na mgbe atụnyere pasentị ndị a na nkesa nke ụgwọ ndị ọrụ ụlọ ọrụ, ha kwekọrọ na ụgwọ ọnwa nke $57,660 na $64,160 n'otu n'otu, ọdịiche nke $6500. Mgbe data ọrụ nọ n'okpuru ọrụ nchịkwa, ọdịiche dị na ụgwọ ọnwa na pasent ndị a bụ $ 15,500.

 VENTILATION HELPS US WORK FASTER AND BETTER 3

Site na"Mmetụta akụ na ụba, gburugburu ebe obibi na ahụike nke ventilashị nke ọma na ụlọ ọrụ, site na Piers MacNaughton, James Pegues, Usha Satish, Suresh Santanam, John Spengler na Joseph Allen

Ọzọkwa, echebaraghị ihe ize ndụ nke akwụkwọ ọrịa, ọrịa, influenza na ka oyi baa n'uche. Ndị a ga-enwekwa mmetụta ndị ọzọ na cognition na arụpụtaghị ihe.

Na mmechi, ọbụlagodi na atụmatụ mgbanwe, mmụba nke onye ọrụ karịrị 100 ugboro karịa ụgwọ nkwalite.

Maka edemede na-esote, anyị ga-ekwu maka IAQ vs Health!

Daalụ!