Holtop ka krijuar marrëdhënie biznesi me vendet kryesore në Azi, Evropë dhe Amerikën e Veriut dhe ka fituar një reputacion në mbarë botën për ofrimin e produkteve të besueshme, ekspertizën e njohurive të aplikimit dhe mbështetjen dhe shërbimet e përgjegjshme.
Holtop do të jetë gjithmonë e përkushtuar ndaj misionit të ofrimit të produkteve dhe zgjidhjeve shumë efikase dhe të kursimit të energjisë për të reduktuar ndotjen e mjedisit, për të garantuar shëndetin e njerëzve dhe për të mbrojtur tokën tonë.
Holtop është prodhuesi kryesor në Kinë i specializuar në prodhimin e pajisjeve të rikuperimit të nxehtësisë nga ajri në ajër. E themeluar në vitin 2002, ajo i është përkushtuar kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë në fushën e ventilimit të rikuperimit të nxehtësisë dhe pajisjeve të trajtimit të ajrit të kursimit të energjisë për më shumë se 19 vjet.

2020121814410438954

Produktet

Përmes viteve të inovacionit dhe zhvillimit, Holtop mund të ofrojë një gamë të plotë produktesh, deri në 20 seri dhe 200 specifika. Gama e produkteve mbulon kryesisht: Ventilatorët e rikuperimit të nxehtësisë, ventilatorët për rikuperimin e energjisë, sistemet e filtrimit të ajrit të freskët, këmbyesit rrotullues të nxehtësisë (rrotat e nxehtësisë dhe rrotat e entalpisë), këmbyesit e nxehtësisë së pllakave, njësitë e trajtimit të ajrit, etj.

Cilësia

Holtop siguron produkte me cilësi të lartë me ekipin profesional të R&D, objektet e prodhimit të klasit të parë dhe sistemin e avancuar të menaxhimit. Holtop zotëron makineri të kontrollit numerik, laboratorë kombëtarë të entalpisë të miratuara dhe ka kaluar me sukses certifikatat ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CE dhe EUROVENT. Përveç kësaj, baza e prodhimit Holtop është miratuar në vend nga TUV SUD.

Numrat

Holtop ka 400 punonjës dhe mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 70,000 metra katrorë. Aftësia vjetore e prodhimit të pajisjeve të rikuperimit të nxehtësisë arrin në 200,000 komplete. Holtop furnizon produkte OEM për Midea, LG, Hitachi, McQuay, York, Trane dhe Carrier. Si nder, Holtop ishte furnizuesi i kualifikuar për Lojërat Olimpike të Pekinit 2008 dhe Ekspozitën Botërore të Shangait 2010.