Selia e prodhimit Holtop ndodhet në këmbët e malit Beijing Baiwangshan, duke mbuluar një sipërfaqe prej 30,000 metrash katrorë. Baza e prodhimit është në Zonën e Zhvillimit Ekonomik Badaling të Pekinit, duke mbuluar një sipërfaqe prej 60 hektarësh, me një kapacitet prodhimi vjetor prej 200,000 njësi të pajisjeve të rikuperimit të nxehtësisë së ajrit.

2020121814410438954

2020121814410438954

Punëtori

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

Laboratori i testimit të entalpisë

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

Shfaq dhomën

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

Objekti i prodhimit

2020121814410438954
Makinë për grusht dhe përkulje AMADA (nga Japonia)

2020121814410438954
Makinë për shkumëzim PU të panelit të kontrollit AHU

2020121814410438954
Makinë me fllanxha me grusht-ribatues

2020121814410438954
Makinë për përpunimin e bobinave ftohëse

2020121814410438954
Linja e montimit të ventilatorit për rikuperimin e nxehtësisë dhe energjisë

2020121814410438954
Objekti i shpimit të shkëmbyesit të nxehtësisë së pllakave

2020121814410438954
Shkëmbyesi rrotullues i nxehtësisë

2020121814410438954
Menaxhimi i 5S

2020121814410438954
Menaxhimi i 5S