Projektimi i Thellimit të Projektit

Holtop ka një grup të rinjsh, profesionistë dhe me përvojë të Inxhinierëve të Dizajnit, të cilët janë përgjegjës për Dizajnin e Thellimit të CAD, Përputhjen e Produkteve dhe Përzgjedhjen e Pajisjeve, Vlerësimin e Aplikimit, Planifikimin e Projektit dhe Dizajnimin e Layout-it në tërësi, duke marrë parasysh plotësisht fizibilitetin dhe integrimin e projektit, ndërkohë kombinohen me kërkesën e pronarit dhe rregulloren e specifikimeve, për të bërë në mënyrë të përshtatur zgjidhjen e integruar të arsyeshme, ekonomike dhe optimale të kualifikuar.

Përputhja e produktit dhe përzgjedhja e pajisjeve

Kompania Holtop vazhdon të fokusohet në fushën e cilësisë së ajrit në ndërtim dhe ofron shërbime profesionale. Përveç produkteve të ventilimit të rikuperimit të nxehtësisë, Holtop gjithashtu ofron produkte të gamës së gjerë si AHU, Ftohës uji, Pajisjet e Kondicionimit, Materiali i Ndërtimit të dhomës së pastër, Sistemi i kanalizimit të ajrit, Sistemi i tubacioneve të ujit, Sistemi i Energjisë, Sistemi i Kontrollit Automatik, etj.

Instalim & Ndertim Profesional

Holtop ka grumbulluar përvojë të pasur në instalimin e projektit HVAC jashtë shtetit dhe ndërtimin e dhomës së pastër. Ne krijuam një grup ekipi profesional teknik ndërtimi dhe personel me përvojë menaxheriale, duke përfshirë Kontrollin e Cilësisë së Vendit të Projektit, Kontrollin e Planit të Projektit, Mbikëqyrjen e Sigurisë, Menaxhimin e Kostos, etj. Të gjitha qëllimet për të ndërtuar një projekt me cilësi të lartë dhe për të kënaqur kërkesat e klientit.

Sistemi i Integruar i Shërbimit

Me teknikën profesionale, Holtop ofron shërbim të shpejtë, gjithëpërfshirës dhe të vëmendshëm për çdo klient, duke përfshirë konsultimin e projektit, trajnimin e funksionimit, kualifikimin e performancës, mirëmbajtjen e sistemit, rinovimin e projektit dhe furnizimin me pjesë këmbimi, etj. Zgjidhja e Shërbimit Stop.