Pas vitesh përkushtimi ndaj kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë në fushën e rikuperimit të nxehtësisë dhe cilësisë së ajrit të brendshëm, Holtop ka shumë arritje në inovacionin e produktit dhe menaxhimin e cilësisë, i cili është i certifikuar nga autoritetet kombëtare dhe ndërkombëtare.

1

Emri: ISO9001
Certifikata nr: CN14/10225
Gama: Pajisjet e ngrohjes, ventilimit dhe rigjenerimit të ajrit
Referenca: Qendra e Çertifikimit ZhongDaHuaYuan në Pekin

1

Emri: ISO14001
Certifikata nr: CN14/10214
Gama: Projektimi, prodhimi dhe shitja e pajisjeve të përdorura për ftohje, ventilim dhe pastrimin e ajrit
Referenca: Qendra e Çertifikimit ZhongDaHuaYuan në Pekin

1

Emri: OHSAS18001
Certifikata nr: CN14/10224
Gama: Projektimi, prodhimi dhe shitja e pajisjeve të përdorura për ftohje, ventilim dhe pastrimin e ajrit
Referenca: Qendra e Çertifikimit ZhongDaHuaYuan në Pekin

1

Emri: VERIFIKIMI I PAKONSHTJES
Nr. Certifikata: LVD GZES1612017839HS
Gama: Certifikata CE e ventilatorit të rikuperimit të nxehtësisë dhe energjisë
Referenca: SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd.

1

Emri: VERIFIKIMI I PËRputhshmërisë së EMC
Nr i certifikatës: GZEM1612008088HSV
Gama: Certifikata CE e ventilatorit të rikuperimit të nxehtësisë dhe energjisë
Referenca: SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd.

1

Emri: RAPORTI VERIFIKIMIT
Certifikata nr: TSEC15000003302
Gama: Certifikata ROHS e ventilatorit të rikuperimit të nxehtësisë dhe energjisë
Referenca: SGS-CSTC Standards Technical Services (Tianjin) Co., Ltd.

1

Emri: CE
Gama: Për kërkesat e Direktivës së Makinerisë 2006/42/EC
Referenca: CCQS UK Ltd.

1

Emri: Eurovent
Nr Certifikata: 12.01.004
Gama: Shkëmbyesit rrotullues të nxehtësisë ajër-ajër
Referenca: EUROVENT CERTIFICATION COMPANY SCRL

1

Emri: Certifikata e Çertifikimit të Produkteve për Kursimin e Energjisë së Inxhinierisë së Ndërtimit
Nr i certifikatës: CABR-KNH-2A-(2015)
Gama: Ventilator për rikuperimin e nxehtësisë dhe energjisë
Referenca: Akademia e Kinës e Kërkimit të Ndërtimit

1

Emri: Certifikata e Çertifikimit të Produkteve për Kursimin e Energjisë së Inxhinierisë së Ndërtimit
Nr i certifikatës: CABR-KNH-2B-(2015)
Gama: Ventilator për rikuperimin e nxehtësisë dhe energjisë
Referenca: Akademia e Kinës e Kërkimit të Ndërtimit

1

Emri: Certifikata e Çertifikimit të Produkteve për Kursimin e Energjisë së Inxhinierisë së Ndërtimit
Nr i certifikatës: CABR-KNH-2C-(2015)
Gama: Ventilator për rikuperimin e nxehtësisë dhe energjisë
Referenca: Akademia e Kinës e Kërkimit të Ndërtimit