banner12-2
banner1(1)

Qendra e produkteve

Ndërtimi i produkteve të gamës së plotë të sistemit të ajrit të freskët - Ofruesi juaj i besueshëm i zgjidhjeve HVAC

Qendra e Lajmeve

Bëjeni trajtimin e ajrit më të shëndetshëm dhe më kursimtar

22.01.06
Konferenca e Shkëmbimit të Produkteve dhe Teknologjisë Holtop-Stacioni Yunnan
Më 17 dhjetor 2021, në Hotelin Kunming Intercontinental u mbajt Konferenca e Shkëmbimit të Produkteve dhe Teknologjisë Holtop. Më shumë se 120 stilistë dhe miq tregtarë nga Yunnan morën pjesë në këtë ngjarje. Tema e kësaj konference është “Dalja nga Yundian, ndërtimi i një qyteti të ëndrrave; i specializuar në sp......
Konferenca e Shkëmbimit të Produkteve dhe Teknologjisë Holtop-Stacioni Yunnan
Më 17 dhjetor 2021, në Hotelin Kunming Intercontinental u mbajt Konferenca e Shkëmbimit të Produkteve dhe Teknologjisë Holtop. Më shumë se 120 stilistë dhe miq tregtarë nga Yunnan morën pjesë në këtë ngjarje. Tema e kësaj konference është “Dalja nga Yundian, ndërtimi i një qyteti të ëndrrave; i specializuar në sp.........
22.01.06
Urime për suksesin e Konferencës së Shkëmbimit të Produkteve dhe Teknologjisë Holtop @Henan
Urime për Suksesin e Konferencës së Shkëmbimit të Produkteve dhe Teknologjisë Holtop @Henan Z. Liu Mingshan, inxhinier kryesor i Holtop Group, ndau konceptin e dizajnit, avantazhet teknike dhe aplikimin në projektin e produkteve të kondicionimit të markës Holtop. Holto.........
22.01.05
Sistemet e ventilimit të rikuperimit të nxehtësisë dhe energjisë
Ventilimi i rikuperimit të nxehtësisë dhe ventilimi i rikuperimit të energjisë mund të ofrojnë sisteme ventilimi me kosto efektive që reduktojnë gjithashtu lagështinë dhe humbjen e nxehtësisë. Përparësitë e sistemeve të ventilimit të rikuperimit të nxehtësisë dhe energjisë 1) ato reduktojnë humbjen e nxehtësisë, kështu që kërkohet më pak hyrje e nxehtësisë (nga një burim tjetër) për të rritur .........
21.12.31
Ventilimi: kujt i duhet?
Meqenëse standardet e reja të kodeve të ndërtimit çojnë në zarf më të ngushtë të ndërtesave, shtëpitë po kërkojnë zgjidhje mekanike të ventilimit për të mbajtur ajrin e brendshëm të freskët. Përgjigja e thjeshtë për titullin e këtij artikulli është kushdo (njerëz apo kafshë) që jeton dhe punon në ambiente të mbyllura. Pyetja më e madhe është se si do të shkojmë për p.........
21.12.24

Projektet

2002 viti

E themeluar në vitin 2002

80 +

Patentat e shpikjes

200000 Njësitë

Kapaciteti vjetor i prodhimit

100 +

Shitet në 100+ vende

2021

Ju merr në Holtop Group

Partner bashkëpunues
5c064e8f
8d9d4c2f2
c229ff34
38a0b9231
a6f409a11
2bba6342
f817d11c
7bc81f62
5e1ef5d5
cf86889e
1c5a880f
34924b27
a6f409a1
d4d10c8a
cf86889e1
Hyundai
2bba63421
4e5943a81
ce2e2d7f
5fceea16
e7e1f7051