Производното седиште на Холтоп се наоѓа во подножјето на планината Пекинг Бајвангшан, со површина од 30.000 квадратни метри. Производствената база е во Пекингската економска развојна зона Бадалинг, на површина од 60 хектари, со годишен производствен капацитет од 200.000 единици опрема за обновување на топлината на воздухот.

2020121814410438954

2020121814410438954

Работилница

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

Лабораторија за тестирање на енталпија

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

Прикажи соба

2020121814410438954

2020121814410438954

2020121814410438954

Производствен капацитет

2020121814410438954
АМАДА машина за удирање и виткање (од Јапонија)

2020121814410438954
AHU контролен панел PU машина за пена

2020121814410438954
Машина за прирабница за дупчење-заковување

2020121814410438954
Машина за обработка на калем за ладење

2020121814410438954
Линија за склопување на вентилаторот за обновување на топлина и енергија

2020121814410438954
Објект за пробивање на разменувач на топлина на плочи

2020121814410438954
Роторен разменувач на топлина

2020121814410438954
Управување со 5S

2020121814410438954
Управување со 5S