Дизајн за продлабочување на проектот

Холтоп има група млад, професионален и искусен тим за дизајнерски инженери, кој е задолжен за CAD-продлабочување дизајн, усогласување на производи и избор на опрема, евалуација на апликации, проектно планирање и дизајнирање распоред како целина, целосно земајќи ја предвид изводливоста и интеграцијата на проектот, во меѓувреме. се комбинираат со побарувачката на сопственикот и регулативата на спецификацијата, за да се прилагоди разумното, економично и оптимално квалификувано интегрирано решение.

Усогласување на производи и избор на опрема

Компанијата Холтоп го задржува фокусот на полето за квалитет на воздухот и обезбедува професионални услуги. Освен производите за вентилација за обновување на топлина, Holtop исто така обезбедува производи со широк спектар како што се AHU, Чилер за вода, опрема за климатизација, градежен материјал за чиста соба, систем за канализација на воздухот, систем за цевки за вода, Енергетски систем, систем за автоматска контрола итн.

Професионална инсталација и конструкција

Холтоп има акумулирано богато искуство во инсталација на проекти за климатизација во странство и изградба на Cleanroom. Основавме група на професионален технички градежен тим и искусен менаџерски персонал, вклучувајќи Контрола на квалитетот на локацијата на проектот, Контрола на распоред на проекти, надзор на безбедноста, управување со трошоците итн. Сите цели да се изгради висококвалитетен проект и да се задоволат барањата на клиентите.

Интегриран сервисен систем

Со професионална техника, Holtop обезбедува брза, сеопфатна и внимателна услуга за секој клиент, вклучувајќи консултации за проекти, обука за работа, квалификација за изведба, одржување на системот, реновирање на проекти и снабдување со резервни делови итн. On Stop Service Solution.