banner12-2
banner1(1)

Центар за производи

Градење на систем за свеж воздух со целосен опсег на производи - ваш доверлив снабдувач на решенија за HVAC

Центар за вести

Направете го третманот со воздухот поздрав и поштедлив

22.01.06
Конференција за размена на производи и технологија Холтоп-станица Јунан
На 17 декември 2021 година, во хотелот Kunming Intercontinental се одржа конференција Holtop производи и технологија за размена. На настанот присуствуваа повеќе од 120 дизајнери и пријатели дилери од Јунан. Темата на оваа конференција е „Појавување од Јундијан, градење град од соништата; специјализирана за сп......
Конференција за размена на производи и технологија Холтоп-станица Јунан
На 17 декември 2021 година, во хотелот Kunming Intercontinental се одржа конференција Holtop производи и технологија за размена. На настанот присуствуваа повеќе од 120 дизајнери и пријатели дилери од Јунан. Темата на оваа конференција е „Појавување од Јундијан, градење град од соништата; специјализирана за сп.........
22.01.06
Честитки за успехот на конференцијата за размена на производи и технологија Holtop @Henan
Честитки за успехот на конференцијата за размена на производи и технологија на Holtop @Henan Г-дин Лиу Мингшан, главен инженер на Holtop Group, го сподели концептот за дизајн, техничките предности и примената во проектот на производи за климатизација од брендот Holtop. Холто.........
22.01.05
Системи за вентилација за обновување на топлина и енергија
Вентилацијата за обновување на топлина и вентилацијата за обновување на енергија може да обезбедат економични системи за вентилација кои исто така ја намалуваат загубата на влага и топлина. Предности на системите за вентилација за обновување на топлина и енергија 1) тие ја намалуваат загубата на топлина, така што е потребен помал внес на топлина (од друг извор) за да се подигне .........
21.12.31
Вентилација: на кого му треба?
Со оглед на тоа што новите стандарди за градежни кодови водат кон построги обвивки на зградите, домовите бараат механички решенија за вентилација за да го одржат внатрешниот воздух свеж. Едноставниот одговор на насловот на оваа статија е секој (човек или животно) кој живее и работи во затворен простор. Поголемото прашање е како да одиме околу .........
21.12.24

Проекти

2002 година

Основана во 2002 година

80 +

Патенти за изум

200000 Единици

Годишен производствен капацитет

100 +

Се продава во 100+ земји

2021

Ве однесе во Holtop Group

Кооперативен партнер
5c064e8f
8d9d4c2f2
c229ff34
38a0b9231
a6f409a11
2bba6342
f817d11c
7bc81f62
5e1ef5d5
cf86889e
1c5a880f
34924b27
a6f409a1
d4d10c8a
cf86889e1
Hyundai
2bba63421
4e5943a81
ce2e2d7f
5fceea16
e7e1f7051