По долгогодишна посветеност на истражувањето и развојот на технологијата во областа на обновувањето на топлината и квалитетот на воздухот во затворените простории, Holtop има многу достигнувања во однос на иновацијата на производот и управувањето со квалитетот, што е потврдено од национални и меѓународни власти.

1

Име: ISO9001
Сертификат бр.: CN14/10225
Опсег: Опрема за греење, вентилација и регенерација на воздухот
Референца: Центар за сертификација во Пекинг ZhongDaHuaYuan

1

Име: ISO14001
Број на сертификат: CN14/10214
Опсег: Дизајн, производство и продажба на опрема што се користи за ладење, вентилација и прочистување на воздухот
Референца: Центар за сертификација во Пекинг ZhongDaHuaYuan

1

Име: OHSAS18001
Број на сертификат: CN14/10224
Опсег: Дизајн, производство и продажба на опрема што се користи за ладење, вентилација и прочистување на воздухот
Референца: Центар за сертификација во Пекинг ZhongDaHuaYuan

1

Име: ВЕРИФИКАЦИЈА НА УДОБРЕНОСТ
Број на сертификат: LVD GZES1612017839HS
Опсег: CE сертификат за вентилатор за обновување на топлина и енергија
Референца: SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd.

1

Име: ВЕРИФИКАЦИЈА НА УСОГЛАСНОСТА НА ЕМС
Број на сертификат: GZEM1612008088HSV
Опсег: CE сертификат за вентилатор за обновување на топлина и енергија
Референца: SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd.

1

Име: ИЗВЕШТАЈ ЗА ВЕРИФИКАЦИЈА
Број на сертификат: TSEC15000003302
Опсег: ROHS сертификат за вентилатор за обновување на топлина и енергија
Референца: SGS-CSTC Standards Technical Services (Tianjin) Co., Ltd.

1

Име: CE
Опсег: За барањата од Директивата за машини 2006/42/ЕЗ
Референца: CCQS UK Ltd.

1

Име: Еуровент
Уверение бр: 12.01.004
Опсег: ротациони разменувачи на топлина воздух-воздух
Референца: EUROVENT CERTIFICATION COMPANY SCRL

1

Име: Сертификат за производ за заштеда на енергија за градежно инженерство
Сертификат бр: CABR-KNH-2A-(2015)
Опсег: Вентилатор за обновување на топлина и енергија
Референца: Кинеска академија за градежни истражувања

1

Име: Сертификат за производ за заштеда на енергија за градежно инженерство
Број на сертификат: CABR-KNH-2B-(2015)
Опсег: Вентилатор за обновување на топлина и енергија
Референца: Кинеска академија за градежни истражувања

1

Име: Сертификат за производ за заштеда на енергија за градежно инженерство
Сертификат бр: CABR-KNH-2C-(2015)
Опсег: Вентилатор за обновување на топлина и енергија
Референца: Кинеска академија за градежни истражувања