ХОЛТОП КОМЕРЦИЈАЛЕН СИСТЕМ ЗА ВЕНТИЛАЦИЈА НА СВЕЖ ВОЗДУХ МАЛ ТАВАН

HOLTOP Комерцијален мал таван Свеж воздух Вентилација Систем-tтој прв избор за Комерцијални Апликации Таков aКанцеларии aи училишта!

Серија на таванот Обнова на енергија Вентилатор, Вентилатор за прочистување на свеж воздух 

Вентилатор за обновување на енергија на мал плафон HOLTOP (чистач на воздух) е прилагоден за комерцијални клиенти. Има компактна структура, повеќекратни функции, висока ефикасност и ефикасност на прочистување PM2.5 од 95%. Во исто време, користи специјален мотор за клима уреди со трибрзински прилагодлив (Eco Vent). Опционалните DC модели (Eco Smart) се опремени со високо-ефикасен DC мотор. Опремата има карактеристики на низок шум, стабилна работа и безбедност.

Широко се користи во канцеларии, банки, градинки, училишта и други места.

ecovent pro

Балансирана вентилација за доволна Свеж воздух

Има независен систем за довод на воздух и издувен воздух за испраќање свеж воздух и издувни нечисти воздух за континуирано и ефикасно намалување на концентрацијата на загадувачи и одржување на свеж воздух во затворените простории со висока содржина на кислород.

https://www.holtop.com/2020-new-design-ervq-series-energy-recovery-ventilators.html

Филтрација со висока ефикасност за Чистаер Воздух

Повеќекратен чист физички систем за филтрација.

Ефикасноста на филтрација на моделот под-HEPA филтер е до 95%.

Континуирано обезбедувајте свеж воздух со поголема чистота во просторијата.

 https://www.holtop.com/2020-new-design-ervq-series-energy-recovery-ventilators.html

Вкупно Размена на топлина за Оптимално Температура

Вкупниот разменувач на топлина HOLTOP ја обновува енергијата од издувниот воздух и во лето и во зима.

Температурата на доводниот воздух е затворена до собна температура.

Човечкото тело се чувствува многу удобно, и заштедува електрична енергија.

Total Heat Exchanger

Внатрешна структура на EPS за добра изолација

Топлинска изолација, анти-кондензација, лесен, заштита на животната средина и без мирис.

EPS Inner Structure

Систем за бајпас за заштеда на енергија

Кога функцијата за бајпас е вклучена за време на преодната сезона, свежиот воздух се филтрира и се испраќа директно во просторијата, што не само што обезбедува удобен свеж воздух туку и го штити разменувачот на топлина.

bypass

Три-брзински Контрола

Висококвалитетен вентилатор, моќно довод на воздух и 3 нивоа на прилагодување на брзината, погоден за барањата за довод на воздух во различни сценарија. Свеж воздух може да се испорача на подолго растојание, покривајќи поголема површина.

High Quality Fan

Тивок дизајн за Нискоер Бучава

Оптимизирајте го дизајнот на воздушните канали и подобрете ги перформансите на звучната изолација. Обезбедување на одличен ефект на пригушување на целата машина за да се обезбеди нечујно искуство на свеж воздух.

Quiet Design for Lower Noise

Лесен за користење Контрола

Програмабилен LCD контролер со голем екран со повеќе контролни функции: неделен тајмер 4 пати на ден, рачна или автоматска контрола, потсетник за замена на филтер итн.

Standard Controller

Лесна инсталација and Одржување

Инсталирањето на таванот и страничното одржување може да се инсталираат наопаку според потребите, со висока флексибилност и практично одржување.

Easy Installation

Професионално техничко водство

HOLTOP обезбедува професионална техничка поддршка, продажни агенции кои ја покриваат целата земја Кина, навремено ги задоволува потребите на клиентите и им обезбедува на корисниците удобни решенија и производи за штедење енергија и доверливи решенија за свеж воздух.

Holtop, исто така, ги поканува клиентите ширум светот специјализирани за HVAC&R бизнисот да ги дистрибуираат, пласираат и продаваат нашите производи. Ако сте заинтересирани да станете агент или дистрибутер на Holtop, ве молиме испратете е-пошта на export@holtop.com.cn и наведете ги информациите за вашата компанија за нашата проценка. Ќе ве контактираме во текот на следниот работен ден.