ХОЛТОП БЕШЕ НАГРАДЕН ЗА ОДЛИЧЕН ДОБАВУВАЧ НА НЕДВИЖНОСТИ SUNAC 2020

 

Неодамна, SUNAC Real Estate ја објави листата на одлични добавувачи за 2020 година, пофалувајќи ги партнерите кои извонредно работеа во претходната година. На HOLTOP му беше доделена наградата „Одличен добавувач на недвижнини SUNAC за 2020 година“!

2020 Excellent Supplier of SUNAC

SUNAC недвижности

Во 2020 година, SUNAC се придржуваше до своите водечки способности за производи, продолжува да одржува стабилен и висококвалитетен развој, одржува стабилен раст во вкупната продажба и продолжи да ги одржува своите пионерски предности во главните градови. Таа стана TOP4 претпријатие во кинеската индустрија за недвижнини.

Create Better Future

Стратешки Cоперација

HOLTOP соработува со SUNAC долги години, а на почетокот на 2020 година потпиша стратешка соработка за производи од системот за свеж воздух. Со континуираното проширување на опсегот и полето на соработка, HOLTOP секогаш инсистира на професионални и висококвалитетни производи, ефикасни услуги и континуирани откритија во иновативни решенија за свеж воздух што му помага на SUNAC во изградбата на висококвалитетни станбени проекти на многу места низ земјата.

Висок квалитет Bоплодување

Во соработка со Shenyang SUNAC Guanlan бр.1, Tianjin SUNAC Jingyuan, Hangzhou SUNAC Wangjinsha, SUNAC Taiyuan Mansion, културен туристички град Чонгкинг и други проекти, Holtop се потпира на својата силна национална мрежа за услуги за да обезбеди стабилни производи и услуги за инсталација за проектот. Holtop го подобрува нивото на управување со градбата на лице место со стандардизирано и нодално управување, давајќи им целосна игра на предностите на високите стандарди, високата ефикасност и брзиот одговор, што му помага на SUNAC да изгради висококвалитетни репер проекти.

ERV installation case

Светла иднина

Во иднина, HOLTOP ќе продолжи да ја практикува вредноста на брендот „направете го третманот на воздухот поздрав и повеќе заштедува енергија“, ќе продолжи да ги надградува производите, технологиите и услугите, да дава целосна игра на сопствените предности и да се придружи со SUNAC за да создаде подобра животна вредност за клиентите и подобра иднина за градот.

Добар воздух е она што го бараме. Во секој бутик проект на SUNAC Real Estate, системот за свеж воздух HOLTOP ги задоволува аспирациите на луѓето за здрав и подобар живот.


clean fresh air

Проект за референца

SUNAC projects